Beoordelingen van Ancona Vlagtwedde

Recente recensies van Ancona Vlagtwedde

4 sterren na 295 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer heerlijk. Zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s, lekkere dunne bodem! Ook de vegetarische lasagne was heerlijk. Bezorging exact op tijd, vriendelijke mensen

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! En de bezorging voor de tijd die ze aangaven.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle service en overheerlijk eten. Bestel zeker vaker hier

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal altijd goed, maar gister heeft niemand z’n eten opgegeten. Salade te bitter , pizza niet gaar, ipv spek zat er ham in de pasta. Jammer!

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service en kwaliteit

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op de afgesproken tijd bezorgd en super lekkere pizza's. Grote klasse!!

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede pizza. Heerlijk gegeten.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten jammer dat ze een uur te laat waren, bestelling ruim op tijd aangegeven voor bezorging 1900 na bellen kwam de bestelling om 20:15

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Das Essen war kalt und kaum gewürzt, einfach ungenießbar.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Snelle en goede onlineservice. Uitstekende kwaliteit eten. We hebben genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende schotels, keurig op tijd is het klaar bij afhalen.Gerechten zijn smaakvol, kruidig en niet teveel zout . Lekker bakje rauwkost.Prijs en kwaliteit zijn ok.

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten besteld om 17:00 om om 18:45 bezorgd te laten worden. Echter kwamen ze pas om 19:05. Vind het jammer dat ook wanneer er ver van te voren besteld wordt, er niet op tijd geleverd wordt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Slechter dan dit x is bijna niet mogelijk. Na het plaatsen van de bestelling was onduidelijk of de keuze van het beleg van de kinderpizzas juist was doorgegeven. Daarom daarna direct geprobeerd telefonisch contact op te nemen. Dit resulteerde in 1,5 uur proberen contact te krijgen. De telefoon werd gewoonweg niet opgenomen. Na 1,5 uur en al een half uur na de aangegeven bezorgtijd eindelijk contact. Na eindelijk de bestelling te hebben gecheckt konden we verder met wachten op onze bestelling. Deze kwam uiteindelijk een dik uur later dan aangegeven. Met als klap op de vuurpijl; het blikje cola ontbrak en een pizza was niet zoals besteld en wel extra voor betaald. Al met al een zeer teleurstellende ervaring....

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was prima in orde. Heerlijk gegeten.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima eten en vriendelijke bezorging

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Hele grote bestelling gedaan, met dure pizza’s bleek bij thuiskomst dat we simpele magaratias hadden gekregen ipv van een Quattro st. Speciaal en een gorgonzola speciaal.. ook was de kapsalon vrij simpel. Jammer, Gaan hier niet weer bestellen

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijk bezorgd, keurig op tijd en lekker gegeten van pizza, pasta en lasagne. Ook de tiramisu was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De feta kaas ontbrak in de salade en er zat ook geen dressing op dus hierdoor was het een droge hap De fungi pizza was super nat (daardoor niet lekker)en lekte door de doos heen Dit keer niet wat we van ze gewend zijn Jammer Bezorging was half uur eerder dan de tijd uit de mail

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn bestelde salade was vergeten bij de bezorging. Ik bellen, bellen, bellen. Er werd niet opgenomen. 14 km gereden om mijn salade te halen. Dus lauwe pizza uiteindelijk. Heel jammer. Zo is een bezorging van voedsel niet bedoeld volgens mij.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en zeer vriendelijke bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten. De bestelling is keurig op tijd bezorgd en het eten was goed warm gehouden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld en betaald, werkt goed. En natuurlijk lekkere pizza's!

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten,pizza's zijn groot genoeg en ook de shoarma speciaal schotel was groot en erg 😋

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pasta's besteld; echt uitstekende kwaliteit. Enige minpunt was de bezorging; ruim een uur te vroeg. Reactie was "dat maakt toch niet uit? beter te vroeg dan...", maar heeft er wel in geresulteerd dat we het opnieuw moesten opwarmen omdat we geen tijd hadden om direct op te eten (niet voor niets een andere tijd ingevuld). Hopelijk gaat dit de volgende keer beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Precies hoe het moet smaken 👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld via de site om 16.15 uur . Kon tijd kiezen dus gekozen voor de eerst beschikbare tijd om 17.15 uur. Om 17.30 uur nog geen eten, dus even heen gebeld. Kregen te horen dat het erg druk was met afhaal en dat het nog wel even kon duren.. afhalen ging blijkbaar vóór bestellingen via internet Uiteindelijk om 18.00 uur was ons eten bezorgd. Als je op tijd bezorgen niet kan waarmaken, bied het dan ook niet aan..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Toppers alles was lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was stipt optijd. Deze zou bezorgd worden om 19:20 en zo laat werd het ook bezorgt. Het lijkt mij handig om op de dood te vermelden welke pizza het is. Dan hoeft de klant niet uit te zoeken welke pizza van wie is. Dit is vooral handig bij grotere bestellingen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was de tweede keer dat wij bij Ancona bestelden. De eerste keer waren we erg enthousiast. Lekker eten, bezorgd op de afgesproken tijd en vers! Deze keer was het een teleurstelling. De aardappelschijfjes ontbraken, waardoor wij een onvolledige maaltijd hadden en de salade en tiramisu waren lang niet zo lekker als de vorige keer. Het leek alsof het niet vers was. De salade begon al te verkleuren en de tiramisu was droog. Ook werd het eten een half uur te vroeg bezorgd. Voor ons was dit niet erg, we waren wel thuis, maar als je eten besteld terwijl je nog onderweg bent en er op rekent dat het over een half uur komt, kan dit heel lastig zijn. De spareribs waren overigens heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd, goed eten en goed warm. Keurig op tijd.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zou bij mijn bestelling een Griekse salade krijgen Wat krijg ik een bakje sla met een stuk komkommer en tomaat Dat is toch echt geen Griekse salade Dat is de standaard sla wat je bij elke menu krijgt Was de vorige keer ook bij dezelfde menu, had al speciaal erbij gezet dat ik nu wel de beloofde Griekse salade erbij wil Dat is dus niet gebeurd Veranderd het menu dan in met salade Griekse salade is bij mij toch echt wat anders

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed gegeten Prima in orde

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij de opmerking neergezet graag alleen wiskey of coctail saus, en weer werd er knoflook mee geleverd, ook zat het extra broodje die besteld was er niet bij. Er zelfs nog heen gebeld maar dan word je afgescheept, en doen ze alsof ze je niet verstaan!!!

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Online besteld en zelf gehaald. Precies op tijd klaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half uur te laat, niet heel erg maar kan strakker als je al om 16.00 uur besteld

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak was perfect.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pizza's en vooral heerlijke Tiramisu!

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde anderhalf uur voordat de bestelling er was. Helaas hoorden wij dit pas toen we zelf na ruim een uur gingen bellen. Het eten was wel warm en lekker

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk weer lekker pizza gegeten!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer dan 2 uur moeten wachten en na telefonisch contact geen duidelijk antwoord wat de reden hiervan was. Eten zelf was lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Volgende keer gdaag 2 keer rode uien saus .... Verder super eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza jammer dat ze nooit lezen wat je in het opmerkingen Vak schrijft.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza’s, gloeiend warm nog zelfs na twintig minuten vanwege het ophalen (te ver om te laten bezorgen). Jammer dat er maar 1 drankje bij geleverd werd, we rekenden op1 per persoon. Omdat je van tevoren al hebt betaald, kun je ter plaatse ook niet eentje extra kopen.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lang moeten wachten op de bestelling. Eerst moeten bellen om te vragen of het al onder weg was. Daarna binnen een kwartier geleverd. Smaak was prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker, op tijd bezorgd en voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed, maar de bezorging er van veel te laat... 3 kwartier later dan verwacht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben eten besteld en is netjes thuis bezorgd door een vriendelijke man en we hebben heerlijk gegeten toppy

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza. Bezorging was op zichzelf keurig, maar duurde erg lang. Bestelling geplaatst om 17:42, verwachtte bezorgtijd was 18:45, daadwerkelijk bezorgd om 19:35.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik zie op de menu kaart van pitza geen pitza met kip staan misschien idee om die eens op de kaart te zetten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker enige minpunt was dat ik 4 euro extra bij moest betalen voor wat extra kaas

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was precies op de gevraagde tijd. Het eten was echt lekker, we hadden van alles wat pizza, pasta, shoarma. En we hebben echt lekker zitten smullen van alle verschillende soorten eten. Dus zeker aan te bevelen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed en lekker. Echte aanrader

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk! Super fijn dat ondanks de corona bezorgd word. Wel min puntje 20.30 bezorgd aangegeven. Bezorger was er pas om 21.00 uur

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's en goede service. Vriendelijk en spontaan!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👍

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle levering. En een overheerlijke pizza bezorgd gekregen met gorgonzola. Dit is zeker voor herhaling vatbaar. 👌👍😁 En mijn man had een heerlijke kapsalon.

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In een druk Corona-weekend de goed belegde pizza's keurig op tijd bezorgd. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle levering zelfs 15 minuten vroeger dan gepland. En behoorlijk grote portie's sparerib menu.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel geregeld en heerlijk gegeten.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten wat weer heerlijk. En het bezorgen ging ook snel. We hebben wel eens langer moeten wachten maar als het druk is dan is dat logisch.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten. Goede service. Wederom voor herhaling vatbaar.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza’s

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede snelle service en lekkere pizza's.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s, correct en op het afgesproken tijdstip bezorgd. Eenvoudig en snel besteld via de site.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizza en het toetje waren lekker. En was snel klaar

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

was weer een heerlijke kapsalon shoarma! dank voor de goede service!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Door het corona virus hebben wij de pizza's laten bezorgen op het vakantiepark waar wij verblijven. De pizza's waren heerlijk, goed warm en de bezorger heel vriendelijk. Wij zullen er zeker nog vaker gebruik van maken.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s en precies op tijd bezorgd

, 14-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed! Zowel de pizza’s als de bezorging.

, 10-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten smaakt prima! Heb in totaal 4x besteld, 1e hebben ze bestelling niet goed gelezen (vroeg friet, kreeg schijfjes) 2e bestelling weer een fout. Nogmaals eten is prima, maar er moet beter gelezen worden bij online bestellingen!!

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

De pasta carbonara had een goede smaak alleen de penne was dit keer een beetje aangebakken (zwart van kleur aan de onderkant) dit voorheen nog nooit gehad bij de pasta carbonara die ik bij jullie altijd koop

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Mss een optie om bij je bestelling ook saus te kunnen kiezen. Nu via app alleen optie voor extra saus

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging rond de tijd die werd gevraagd. Eten prima, zoals we gewend zijn.

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke kapsalon en super goede spaghetti ‘s eerder bezorgd als wat de website aangaf .

, 17-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed eten.. Snelle bezorging Wij zijn blij verrast.

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd top ! lekker gegeten snelle bezorging !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Prettig bestellen,eten klaar op het afgesproken tijdstip. Goed en lekker eten!!

, 07-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekkere pizza's !!! Goed warm en vroeger dan de geplande tijd !!! Toppers !!! 👍👍👍

, 01-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten aanrader

, 10-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit En lekker dicht bij

, 04-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super slecht. Om 17. 00 uur besteld. Zou om 17.45 er zijn en 18.30 komt die er pas AAN. Eten erg kout. Bestel er nooit meer

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Slecht Verkeerde pizza geleverd Geprobeerd 25x te bellen Eindelijk namen ze kort en stug op en zeiden ja !!!! Je heb verkeerde pizza Komt nieuwe aan plop gesprek beëindigd nog geen sorry ! Vorige kee hadden we tiramisu besteld En die was op ! Wel betaalt nooit gekregen die hielden we te goed nou mooi niet dat we hem Gekregen hebben maar we hebben er wel voor betaalt ! We bestelde ook een Turkse pizza Jullie verkopen alleen een Turkse pizza met donor en we wilde hem Zondet donor Dat gave we door maar wel betalen voor een donor pizza de volle pond terwijl we hem Zonder hadden besteld ! Jullie namen expres niet op en gooide steeds de haak erop Tot we een mail Hadden gestuurd van we komen nu naar je winkel. ! Toen namen ze opeens op Uit eindelijk kregen we ruim 1 uur later onze pizza ! Slecht !!!!!!!! Steeds probeerde we het opnieuw maar het is nu klaar ! Jullie zijn de enige die bezorgen in dit gebied en dat weten ze ! Moet je eens kijken als er mee

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

zoals altijd heerlijk gegeten. Goede service

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima eten voor een prima prijs . Makkelijk online bestellen en zelf de afhaal tijd bepalen. Topper!!!

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is heel vaak heel goed bij jullie. Gisteravond was onze bestelling vergeten en kregen we het eten veel te laat. Kan gebeuren, maar daarbij was het eten koud toen het aankwam. De shaslick was rauw van binnen. En bij de Lahmacun hadden we gevraagd om doner en het was shoarma (die mijn dochter niet lekker vindt). Als regelmatige klant vinden we het jammer dat er zo met het eten en de bestelling is omgegaan.

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De ananas was vergeten, helaas is vaak een bestelling niet juist, maar wij bestellen nog omdat de enige is die thuisbezorgt. Verder is het eten altijd prima naar wens.

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor een XXL sparibschotel wat weinig ribs en enorm veel patat. De sla was bruin en slap, jammer....

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging veel te lang geduurd, anderhalf uur

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Normaal laten we het bezorgen, nu voor de verandering is zelf gehaald. Eten stond op gegeven tijd klaar en was weer goed van kwaliteit.

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles zur Zufriedenheit!

, 15-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Shashlik was niet te eten Droog en taai Nooit weer de rest was prima Maar voor vier vlees soorten wat best prijzig is verwacht je wel kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer heerlijk zoals gewoonlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en lekker eten.

, 10-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden 1 pizza met ham en kaas.dat ging nog. Maar wr hadden er ook 2 broodjes doner bij.. wad kurk droog niet te eten. Was alleen een pitta broodje met doner er in..geen sla of tomaatjes er tussen een viesbroodje was dit zowel voor mij als me man.

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere en goeie pizza bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten op tijd bezorgd en het smaakte weer goed

, 26-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Slecht. Gisteren miste we weer wat. Zat er weer iets niet bij wat we besteld hadden.

, 17-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel later dan de email aangaf dat het bezorgd zou worden. Gebeld konden bestelling niet eens vinden. Had cola light besteld, maar krijg gewone cola

, 14-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste pizza in de omgeving!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lahacum was droog en hard Echt niet lekker de rest was heerlijk en in order Super snelle levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's smaakten redelijk goed, maar werden veel te laat bezorgd. Op het afgesproken tijdstip stonden de pizza's nog niet eens in de oven bleek na een telefoontje. Helaas werd er geen contact door hen opgenomen. Dat had een stukje ergernis gescheeld.

, 06-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza klein beetje vettig. Verder alles netjes! Heerlijk en supersnel geleverd

, 02-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed.

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en super snelle levering Vriendelijke bezorger Echt een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed en de bezorging was heel vlug.

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed gevulde pizza en lekker eten. Ook op de aangegeven tijd bezorgd.

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere ribs en snel + warm bezorgd!

, 16-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Netjes verzorgt Alleen voor saus bestellen niet echt duidelijk via de site. Maar pizza was top en erg lekker. Volgende x zeker weer.

, 01-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse pizza’s, keurig op tijd bezorgd. En het waren er maar liefst 15, wel begin van de middag al besteld. Wat duurder dan de gangbare bezorgketens, maar ook stukken lekkerder! Enige verbeterpunt is het feit dat de pizza's niet meer zo warm waren... isolerend vervoeren zou helemaal top zijn!

, 20-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pitza was niet helemaal warm

, 17-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en heel snel bezorgd!

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn niet helemaal tevreden mijn vrouw had de verkeerde pizza en ze waren niet meer warm.

, 24-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima. Zoals je het verwacht. Goede service, aardige mensen en lekker eten.

, 20-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer goede pizza en heerlijk gegeten. levering was ook zeer snel en goed warm

, 19-03-2019

Kwaliteit:

Rating

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ietsje later afgeleverd dan de indicatie aangaf (ging slechts om 10 minuten ofzo, dus helemaal geen probleem). Netjes verpakt en nog lekker warm. Kwaliteit van zowel de spare ribs als de pizza erg goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Doos van de pizza was op sommige plekken aan de onderkant van de doos wat nat door de warmte denk ik.

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Spare ribs goed mals.

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer warm, lekker en snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt heerlijk! Snelle bezorging en heerlijk warm aangekomen eten!. Echt een aanrader wij zelf wonen in bellingwolde maar de oase pizzaria in bellingwolde is er niks bij.. oase zit om de hoek en word nog lauw koud geleverd en zo slap als maar kan en ancona vlagtwedde is een kwartier rijden en die doen teminste niet een uur of anderhalf uur over een bestelling terwijl je om de hoek woond..... Ik heb geen minpunten ik blijf vooral bij jullie bestellen.

, 03-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en erg lekker!

, 27-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgd op het voorspelde tijdstip door een vriendelijke man. Het eten (deze keer hadden we spareribs) was zoals altijd erg lekker!

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat Ipv de döner speciaal een gewone döner geleverd is.. welke ook goedkoper is

, 12-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs zijn heel laf geen smaak helaas de aardappelen waren slap de rest was wel OK

, 09-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer genoeg foutje in bestelling en niet compleet maar bezorging supersnel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Doner speciaal niet gekregen maar de gewone doner was jammer

, 21-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heel lekker. Prettiger zou zijn als er bij elk gerecht een bakje knoflooksaus zat. Nu moesten we één bakje met zijn tweeen gebruiken.

, 12-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vond het jammer dat de pizza niet compleet was. Maar verder was het lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal goed. Lekker en mooi op tijd afgeleverd.

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rond 7 uur besteld op zondagavond en kwart voor acht werden de warme pizza's bezorgd. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte lekker en het was mooi op tijd, alleen ik miste 1 pizza bij de bestelling!

, 21-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Super lekker!

, 20-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat bezorger geen wisselgeld bij zich had en daardoor 40 euro mee nam maar voor de rest was het heerlijk en veel te veel!

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I.p.v. de altijd al lekkere pizza, nu shoarma en spareribs besteld. Super lekker en snel bezorgd.

, 12-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza nr. 30 miste de verse knoflook en had alweer bacon erop terwijl dat niet op die pizza hoort. Ik had het er ook nog bijgezet: géén bacon aub. Helaas. Bezorging was vriendelijk maar veel te vroeg . Een email met de bezorgtijd heeft dan ook geen zin. Niet tevreden dus.

, 01-10-2018

Kwaliteit:

Rating

, 25-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, mooi op tijd, niks te klagen☺️

, 21-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat ze niet kunnen lezen. Bestel je cola light en krijg je gewone cola.

, 24-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk was het eten weer erg lekker ?

, 22-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en komt super warm aan bij bezorging!

, 18-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker!

, 17-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dikke koek met weinig erop, een soort boterham met kaas.

, 10-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed en lekker

, 30-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-07-2018

Kwaliteit:

Rating

prima pizza's en menu's lekker gegeten en snelle service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en ook netjes bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pizza's en kapsalon! gratis blikje drinken bij onlinebestelling, makkelijk en leuk!

, 25-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gemakkelijk te bestellen via de site. Snelle levering volgens afspraak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet gesneden daar hadden we om gevraagt.

, 16-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij stonden op camping 't Plathuis in Bourtanger. Via de site besteld en gelijk betaald via e-deal. De bestelling werd keurig op de afgesproken tijd bij de ingang afgeleverd en de maaltijden waren heerlijk. Duim omhoog dus. Als we hier weer gaan camperen dan bestellen we zeker nog een keer. Bedankt.

, 11-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten.... ideaal dat het eten thuis bezorgd word

, 11-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker eten en geleverd op de afgesproken tijd. niks op aan te merken.

, 30-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten vanavond! Een pizza met zalm, een hawai shoarma schotel en een broodje shoarma. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 30-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en altijd snel bezorgd ?

, 29-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en weer erg lekker!!

, 22-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker, alleen de extra aardappeltjes moesten worden nabezorgd. Maar dat kwam keurig en toen hebben we genoten van de maaltijd.

, 18-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima op tijd gebracht. goed warm en zeer lekker.

, 15-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's. Bezorging vriendelijk .

, 13-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima kwaliteit en zeer vlotte levering bedankt hier voor

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beide porties shoarma groot zat en top van smaak. Salades lekker vers en zeer weinig tot geen vocht onderin de bak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden 2 pizza's proscuitto besteld en kregen helaas 2 pizza's salami......de kwaliteit was goed, echter het was niet wat we besteld hadden. De rest was wel volgens bestelling en was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was lekker, alleen bij de sparerib schotel geen salade geen sausje dat was jammer alleen aardappelschijfjes en spareribs beetje kaal

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Viel erg tegen. Deel van de bestelling ontbrak. Een deel was onsmakelijk, uitgedroogd en slap. Jammer. Heb wel eens beter gehad.

, 02-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was eerder als aangegeven, eten was prima en ook nog super warm. echt een aanrader

, 25-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Een snelle en goede service, ik kon het op de aangegeven tijdstip ophalen en het eten smaakte heerlijk.

, 09-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Opvallend hoe vaak ze iets vergeten bijvoorbeeld de saus . Verder kwalitatief goed eten

, 04-03-2018

Kwaliteit:

Rating

, 28-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s en keurig op tijd!

, 27-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, zoals altijd. Eten super goed op temperatuur en lekker. Zo fijn dat de opmerking gelezen wordt en er rekening gehouden wordt met wensen. Zeker weer voor herhaling vatbaar. Top!

, 25-02-2018

Kwaliteit:

Rating

, 12-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk te bestellen via de website en keuze tussen afhalen of laten bezorgen. Prima pizza's.

, 11-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten een kwartier vroeger dan verwacht bezorgd door een hele vriendelijke en keurige bezorger.

, 06-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een verademing na alle net-niet-pizzeria's die we hebben geprobeerd uit de omgeving. Heerlijke gerechten die snel en loeiheet geleverd worden. Top en zeker voor herhaling vatbaar!

, 04-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zijn zeer tevreden! Digitale menukeuze overzichtelijk, terug koppeling op datgene wat je hebt besteld is snel, het bezorgen is prima..het eten is op temp en lekker..en een blikje cola gratis!! Wat wil je nog meer?

, 30-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Niet gekregen wat er besteld is. Bij 3 gerechten aardappelschijfjes ipv de bestelde friet bij de kinder menu's. En ook het gratis drankje wat ze je beloven bij online bestellen was niet aanwezig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, ondanks wat grotere afstand. De pizza’s smaakten goed en waren nog lekker warm!

, 06-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Producten zijn goed . Tijd tussen bestellen en bezorgen vonden wij vrij lang.

, 23-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker en bezorging was ook prima! De bezorger kwam 25 min eerder dan de verwachte bezorgtijd.

, 21-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel bezorgd.

, 10-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

25 min te vroeg bezorgd en geen "gratis" drankjes gekregen (werd wel zo op de site vermeld) Dus deels koude pizza's omdat bezoek nog moest komen.

, 09-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten werd 50 minuten voor afgesproken tijd bezorgd, terwijl ik een bevestiging had ontvangen van de afgesproken tijd. Mijn man was nog niet thuis van zijn werk. Dus hij moest zijn eten opwarmen. Daar bestel je geen eten voor.

, 28-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden....

, 26-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden 2x een menu 2x cola miste 1x tiramisu en 1x salade Wel jammer.. normaal is het wel altijd goed

, 26-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten ?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en goed verzorgd. Fijn dat de aardappelen apart zijn van de rest.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en snelle bezorging

, 20-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verkeerde pizza's gekregen, gebeld en ik heb van 1 pizza het verkeerde nummer gegeven, maar na een half uur 1 nieuwe pizza gekregen en ik moest weer bezorgkosten betalen terwijl ze hadden gezegd dat de pizza's zouden worden omgewisseld. Ik bestel hier niet meer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle en correcte bezorging. Eenvoudige manier van bestellen (online), en de kwaliteit van de maaltijd was geweldig

, 31-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aan de late kant bezorgd Pizza s waren iets afgekoeld Verder lekker hoor

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half uur voor gestelde bezorgtijd al bezorgd. Tevreden over zowel eten als bezorging.

, 25-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hallo, voor de 2e keer hadden we weer geen verse knoflook op de quattro fromaggi pizza en geen extra knoflooksaus, ondanks dat we dit duidelijk bij de opmerkingen vermeld hadden, beetje jammer,maar verder smaakt het altijd prima.mvg Johan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was qua inhoud super, maar de bestelling was een kwartier te vroeg wat het eten een beetje te lauw maakte. Verder alles super als altijd. The mixed grill voor de eerste keer en zeker voor herhaling vatbaar.

, 18-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tijd Van bezorging krijg ik via de mail maar tot nu toe bij elke bestelling zeker half uur eerder bezorgd Kan verveelend zijn als iemand er nog niet is om mee te eten Dys graag de tijden via mail aanpassen zodat ze ook ongeveer kloppen Was trouwens wel mooi vlot

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerr

, 06-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Klein puntje van kritiek: Ons buurmeisje miste de appelmoes en mayonaise bij haar Pino. Verder was alles super.

, 05-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza

, 05-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling duurde erg lang. Kwamen 20 minuten later dan de voorspelde tijd. En was dan ook nog iets vergeten wat binnen het uur nog niet was gebracht. Ook nog niet gezien.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en altijd vriendelijk!

, 22-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren heerlijk en snelle levering!

, 16-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ca. 20 minuten te laat. Mijn vrouw had een pasta, deze was goed warm. Ik had een pizza frutti di Mare (Tomatensaus, kaas en zeevruchten) naar de prijs gekeken en was in de veronderstelling dat er diverse vissoorten op zaten, het enige wat ik erop had was: tonijn, garnalen en mosselen, ik miste de ansjovis en inktvisringen. wanneer je de andere vispizza's keek, had je meer ingrediënten voor een lagere prijs. De pizza was lauw, de smaak was verder goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit pizza's en perfect op tijd thuisbezorgd. Enige minpunten is dat er 0,25 euro voor de betaling per ideal gerekend wordt.

, 06-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was de 2e keer dat we eten van Ancona hebben gegeten. De vorige keer hebben we het zelf opgehaald en hadden we pizza's. Dit was naar alle tevredenheid. Nu dachten we van we laten het bezorgen. Eten werd ten eerst 20 minuten later dan de verwachte tijd bezorgd. Het eten was redelijk. Shoarma en kip waren prima. Alleen spareribs waren wat smaakloos en sla leek niet vers meer. Dit oogde wat bruin.

, 02-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, voor herhaling vatbaar. Vriendelijke medewerkers.

, 30-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snelle levering. Super! En het eten was ook heerlijk. Heel tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel bezorgt.

, 22-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten, temperatuur geweldig. Alles bezorgd wat we hadden besteld, ook de extra producten. Aardappelen nog goed knapperig. Zeker voor herhaling vatbaar in een dorp zoals hier voor bezorging. Toch iets waar hier echt behoefte aan was. Top, ga ik zeker binnenkort nog eens doen.

, 22-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik had pizza americana. die was echt heerlijk! een aanrader.! bestelling was optijd geleverd. alles goed

, 16-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tijdens het online bestellen nog contact gehad ivm bestellen van lahmacun schotel met döner. Hier konden we niet kiezen terwijl dat bij de pasta's dat wel kon. Toen werd er keurig verteld dat we bij opmerking aan moesten geven dat het döner ipv shoarma moest zijn. Dit hebben we ook gedaan maar helaas had diegene WEL shoarma. Een grote teleurstelling, jammer. En om ongeveer 18:35 uur zou de bestelling komen. Dat werd 20 minuten later. Misschien is het beter om een iets ruimere bezorgtijd aan te houden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vorige keer was de bestelling perfect. Deze keer 35 minuten later dan de verwachte eindtijd en de pizza's waren erg karig belegd....voor 23,50 mag je toch wel twee royaal belegde pizza's verwachten. Jammer!

, 10-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's zijn heerlijk echter het duurde de laatste 2 keren wel een uur voordat ze bezorgd werden als je zo spoedig mogelijk invult op de bezorgsite. Dus ruim op tijd bestellen!

, 19-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd twee heerlijke pizza's bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een heerlijke maaltijd, en keurig op de afgesproken tijd geleverd

, 04-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bevalt super. Word geleverd zoals je vraagt en niet anders. Ik vind het top!

, 26-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was twintig minuten te vroeg Gevolg moeten wachten tot we compleet waren en pizza was koud Had duidelijk tijd aan gegeven Verder weer prima in orde

, 19-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snelle en vriendelijke bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! We doen dit zeker nog een keer vaker. Bedankt!

, 17-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half uur te laat gebracht.

, 12-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

PRIMA IN ORDE VLOTTE LEVERING HEERLIJK

, 27-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was heerlijk. bezorgt een uur na bestelling. ik vond het niet zo erg en er werd netjes gebeld dat het wat later werd. het is wel handig vind ik

, 23-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurt wel wat lang, maar het eten was echt super!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

we moesten heel lang wachten. Een uur na de bestelling (en betaling) gebeld. Vaag verhaal over een storing. Daarna moesten we nog anderhalf uur wachten. Twee en een half uur wachten op een pizza!!

, 13-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij de bestelling aangegeven "zo spoedig mogelijk". Dat dit blijkbaar, volgens de mail, 3 kwartier moet zijn vind ik al behoorlijk ruim. Om daarna het eten ook nog een kwartier te laat (dus uiteindelijk na een uur) te brengen vind ik niet netjes. Dat dan ook nog het gratis drankje er niet bij zit helpt niet om deze ervaring nog eens te herhalen.

, 12-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

x

, 07-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren lekker. Bezorging was alleen 15 minuten later dan verwacht, er was maar 1 bezorger en het was heel druk

, 06-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op de door mij afgesproken tijd. Eten was goed op temperatuur. Vriendelijke bezorger. Pizza's waren uitstekend. Zeker een aanrader.

, 21-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker maar zorg ervoor dat alle beloofde ingrediënten ook op de pizza zitten. Ik miste de gorgonzola en de verse knoflook.

, 19-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en snelle bezorging, gewoon prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker veel vlees en de saus smaakte ook prima. Goed heet bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar. Ik zou trouwens liever friet dan gebakken aardappels erbij hebben. Is dat een mogelijkheid?

, 19-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza. bestelling werd op tijd geleverd.

, 17-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza niet warm, beetje uitgedroogd en werden pas anderhalf uur nadat ik ze besteld had bezorgd

, 17-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima in orde!!!! We gaan zeker vaker bestellen.

, 22-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en erg lekker! Prima!

, 18-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden 2 pizza besteld nr 19 & 45 en perfect op tijd maar helaas op beide pizza,s missen 2 ingrediënten jammer want als je verse pepers en knoflook & spek en uien verwacht en dat zit er niet op is dit zeker en teleurstelling .

, 17-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was mooi op tijd, smaak was goed. Voor de rest was het niet goed verzorgd. Te weinig pita broodjes en 1 klein bakje saus voor 3 porties shoarma. We zullen hier niet zo snel weer iets bestellen.

, 17-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd en vooraf netjes op de hoogte gehouden via mail. Zeer tevreden!

, 10-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijke pizza's gehad; werkelijk nog beter dan in Italië zelf!! T.a.v.: bezorging; bestellen bia de website is een aanrader, erg overzichtelijke site en de tijdstip van bezorging was bijna exact!! Ook de opties qua tijdstip bezorging en betaalmogelijkheden zijn erg overzichtelijk en uitgebreid. Tip: waarom niet aanmelden bij thuisbezorgd.nl? Wij zijn blij dat er eindelijk iemand iets in ons dorp wil bezorgen (nog nooit ontdekt via thuisbezorgd!)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling gedaan via de site maar bestelling was niet compleet. De sauzen waren niet aanwezig en de gratis blikjes drinken waren er ook niet bij

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.