Bewertungen von Ancona Vlagtwedde

Neue Beurteilungen

4.0
Bert-Jan de Groot
25 September 2022

Gewoon goed

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Leon
25 September 2022

We moesten ontzettend lang wachten op onze bestelling. Later werd er ook nog gebeld dat het nog een kwartiertje later zou komen. Daarnaast zat een calzone in de verkeerde doos. Het was wel lekker maar we hebben geen goeie herrinering aan deze bestelling.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Samantha
24 September 2022

Slecht! Voor de 2e keer lang moeten wachten op ons eten 1e keer was het 2.5 uur en nu weer 1.5 uur bijna 2 uur ! Slechtslecht!! Berichtje of een belletje is een kleine moeite

Cathy
24 September 2022

Bestelling kwam veel later dan afgesproken en was niet wat ik besteld had

EV
21 September 2022

Eten was zeer goed! Bezorging keurig op tijd. De bezorger was zeer vriendelijk. Super!!!

Wendy
18 September 2022

Heerlijk eten, heet, veel en genieten! Pizza Americano is een aanrader!

Alex
17 September 2022
John Roseleur
12 September 2022
Mevr. Norder
7 September 2022

zoals altijd heerlijk en meer dan genoeg! Bezorging was wat laat maar daar houden we rekening mee, ze hebben het druk! (Toch een indicatie dat het goed eten is?!)

Ruud
3 September 2022

Eerste keer besteld en geweldig, erg lekker en hele snelle bezorging. Super ga zo door

Willem
30 August 2022

Keurig op tijd bezorgd!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Sander
29 August 2022

Eeuwenlang wachten. Zondagavond rond 19 uur besteld, bezorgtijd verwacht 20.25 uur, feitelijk bezorgd pas na 21 uur. Kwaliteit pizza’s prima.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Anja
29 August 2022

Na ruim 2,5 uur wachten werd het eten lauw bezorgd. Ook was de bestelling niet compleet. Erg jammer. De bezorger kon er volgens eigen zeggen niets aan doen. Hij kwam ook maar net van zijn werk uit Winschoten. !

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

As
29 August 2022
Veldhuis
28 August 2022

2,5 uur wachten op een bestelling is echt veel te lang... volgende keer kom ik gewoon weer halen...

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

marian schuitemaker
26 August 2022

Voor het eerst hier iets on-line besteld. Het wasgoed verzorgd en heel lekker. Voor herhaling vatbaar !!!

Guido
20 August 2022
Leo
20 August 2022

Het eten was prima. Bezorging 3 kwartier te laat vanwege gebrek aan personeel.

M. Swarts
17 August 2022

Heerlijke pizza's, duidelijk aangegeven verwachte levertijd die ook wordt aangehouden.

Kool Tanja
14 August 2022
Jacqueline Claessens
12 August 2022

Lekkere pizza's, goed warm bezorgd, vriendelijke bezorger. Tevreden!

Jansen
9 August 2022

Slappe schijfjes en shoarma was alleen kraakbeen en als je vlees had niet eens gaar Hetzelfde als met de kapsalon doner niet te eten geen smaak niets

Teun
8 August 2022

Alles goed behalve tijd van bezorgen. Via de site had ik een tijdstip aangegeven voor bezorging. Staan ze meer dan een uur voor de aangegeven tijd voor de deur. Dat kan toch niet de bedoeling zijn als je een bezorgtijdstip aan mag geven.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

I.J.
7 August 2022

Superlekker eten en snelle en vriendelijke bezorger.

Sven Jouwen
6 August 2022

Heerlijk eten en snel bezorgd!

Meinders
1 August 2022

De shoarma xl was weinig, kapsalon en pizza erg vet en de kaas was nét gesmolten. Aan de bestelling was te zien dat het druk was. De bezorging was dan ook een uur te laat..

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Anoniem
31 Juli 2022

Eten was top! Verwachting was een uur wachten maar het was er binnen een half uur. Wij dachten dat er niks fatsoenlijks bezorgde bij ons maar wel dus! Gaan we zeker vaker doen

Vanessa Kersjes
29 Juli 2022

De pizza's waren heerlijk zoals gewoonlijk en goed warm toen ze bezorgd waren.

Mark vullings
28 Juli 2022
Wessel
25 Juli 2022

Goede kwaliteit! Helaas een halfuur voor de aangeven bezorgtijd ontvangen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Joany
24 Juli 2022
Anja
24 Juli 2022

Zo als altijd weer super!

Hof
20 Juli 2022

Pizza calzone was erg vochtig van binnen waardoor de doos uitelkaar viel en het karton los kwam. Pizza salami erg zout en de ossehaas op de pizza quatro formaggi droog. Voor de rest snelle levering.

Tineke Stam
18 Juli 2022
Hh
16 Juli 2022

Heerlijke pizza. Snelle bezorg service. Aardige medewerkers.

Lensen
15 Juli 2022

Supersnel bezorgd en lekkere pizza's

Hennie
15 Juli 2022

Als de bezorging later wordt bericht dan even.

Kina
12 Juli 2022
Hh
7 Juli 2022

Prima pizza’s en binnen de aangegeven tijd bezorgd!

Hottie Arema
2 Juli 2022

Wij hebben heerlijk gegeten en het was ook snel bezorgd. Tot de volgende keer.

cynthia
1 Juli 2022

niet om de afgesproken tijd bezorgd hebben anderhalfuur langer moeten wachten. gelukkig was het eten wel warm en erg lekker

S.Popken
23 Juni 2022
Dewin
21 Juni 2022

Pizza's waren oké. We hadden een grote bestelling geplaatst van 14 pizza's en die waren toch nog vrij snel bezorgd! Vriendelijke bezorger ook!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Imke
17 Juni 2022

Besteld en binnen een kwartier hadden we pizza !!! Uiteraard weer super lekker ! Bedankt weer en tot de volgende keer !!! Zeker een aanrader !!!

Buist
15 Juni 2022

De spaghetti was wat droog en er zat weinig smaak aan

Gaasbeek
12 Juni 2022

Het eten werd snel bezorgd en smaakte prim

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

A
11 Juni 2022

Snel bezorgd en nog heet. Pizza's waren lekker!

Jan
11 Juni 2022

Heerlijke en rijk belegde vegetarische pizza! Smullen!

Vanessa Kersjes
10 Juni 2022

we hadden 2 keer het menu, 1 keer met shoarma schotel en 1 keer met pizza. Was weer heerlijk zoals gewoonlijk :)

Ursula de jonge
7 Juni 2022
Kirsten
4 Juni 2022

Mooi optijd bezorgt, heerlijk eten.

Saskia
1 Juni 2022

Bestel app via de website werkt niet

M
31 Mai 2022

Snelle levering en altijd goed en genoeg eten!

Judith
30 Mai 2022

'S middags op tijd de bestelling geplaatst voor bezorgen om 17.30u. Om 17.55u kwam de bezorger aan gesneld, met de helft van onze bestelling. 15 min later kwam de 2e helft. De bezorger rijdt vreselijk hard in zijn auto. Druk zijn en haasten ok, maar niet ten koste van veiligheid van andere weggebruikers. Het eten smaakte ok. Echter ontbrak de fritessaus bij de schotel. En hadden we patat gevraagd ipv aardappels, maar toch aardappels gekregen. Wij bestellen hier nooit meer.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Kirsten Duijkers
29 Mai 2022

We hebben anderhalf uur op het eten gewacht. Misschien een idee om de bezorgtijd aan te passen, deze stond op 20 minuten. Het eten was prima, zat vrij veel tonijn in de saus en weinig andere vis-/schelpdieren. Sla was wat bruin. Tiramisu was heerlijk!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Anoniem
29 Mai 2022

Bestel altijd kapsalon. Het was altijd precies goed verdeelt qua verhouding tussen vlees en aardappel. Maar nu alles duurder wordt mag je blij zijn dat je überhaupt nog vlees erbij krijgt. Het bakje waarin het bezorgt wordt zit bijna vol met aardappelen.

Venema
28 Mai 2022

Kwartier na de tijd die we hebben gekregen in de mail er achter aan gebeld. Bleek dat ze er nog niet mee bezig waren. Uiteindelijk zeiden ze 20 minuten en dit was uiteindelijk alsnog 30 minuten dus al met al lang moeten wachten op het eten

Lieneke de Witte
28 Mai 2022

Wij hadden 4 pizza's besteld. Pizza nr 41 en nr 51 waren aan de zoute kant maar voor de rest was het prima. De bestelling kwam ook op de, per mail ontvangen, aangegeven tijd. Dus zeer tevreden.

Harm Jan Hartsuiker
22 Mai 2022

Ik had om 18:30 pitza besteld en bezorgtijd om 19:30 gezet maar om 20:00 nog geen pitza dus gebeld hebben ze hem helemaal niet klaar gemaakt helemaal vergeten daar zit je dan op te wachten

R. Boers
22 Mai 2022

Prima in orde en naar wens gemaakt super

Jos
22 Mai 2022

Het vlees heerlijk mals goed op smaak, en patat en aardappel schijven apart in bakjes zodat dat lekker knapperig bleef. Das is een hele verbetering. Bezorgtijd helemaal top

D
22 Mai 2022
Cathryn Wiekens
16 Mai 2022

Bezorging ging helemaal mis Bestelling zou om 20,45u er zijn om 21.15u nog niets dus even gebeld, was de printer stuk daardoor was mijn bestelling niet doorgekomen Een uur later alsnog ontvangen met een extra cola en tirimasou Dan was natuurlijk aardig, maar wat nou als ik niet gebeld had

Edith van der Ploeg
11 Mai 2022

Altijd heerlijke pizza's, veel keuze, supervriendelijke mensen die de pizza's komen brengen en altijd op tijd of zelfs eerder. Wij zijn volop tevreden.

Cathryn Wiekens
8 Mai 2022

Ik heb vaker bij jullie besteld, maar de bestelling was dit keer rond uit slecht Eerst een nors kijkende man aan de deur Dan eten wat echt niet lekker was ribben waren totaal uitgedroogd en kipfilet stuk niet goed gaar en een andere stuk droog De aardappelen zit een een of andere zoete kruiden op wat niet lekker is, wat is er mis met gewoon zout op de aardappelen? Zo jammer best veel geld uitgegeven voor uitgedroogd eten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

J. Habing
7 Mai 2022

De bestelling was er een half uur eerder dan de voorgestelde tijd, prima! Wat wel jammer was dat het bestelde brood er niet bij zat, de bijbehorende kruidenboter was er wel. Na een telefoontje naar de zaak is het brood alsnog bezorgd én zat er een blikje cola bij👍prima service

Peters
4 Mai 2022

Eten was lekker en veel sneller bezorgd dan eigenlijk aangegeven! Top!

Albert
27 April 2022

Eten was lekker, en bezorging in 50 minuten. Super voor elkaar

Elise
26 April 2022
Nicostam
21 April 2022

Prima kwaliteit, slim om de gebakken aardappeltjes in een apart bakje te doen Kipfilet Hawai was smaakvol.Bestelling was klaar op afgesproken tijd.

Ilse
20 April 2022

Het is lekker eten , snel en vriendelijk!

Rendering
18 April 2022
de Groot
17 April 2022

Nog eerder gebracht dan verwachte bezorgtijd ondanks drukte. Heerlijk warm en erg lekker. 👌

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Joany
17 April 2022

Heerlijk en op tijd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

jos.
14 April 2022

de bezorging ruime binnen de aangegeven tijd, en we hebben heerlijk van de spareribs en 3 soorten vleesschotel geeeten

Veldhoen
2 April 2022

Prima geregeld, fijne mensen.

Monique
1 April 2022

Vriendelijk, snel en goed.

Pascal Scheper
27 März 2022
Dennis
26 März 2022
Martijn
20 März 2022

Smaakte uitstekend

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Mulder
14 März 2022

Was top

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Ursula de Jonge
13 März 2022
Kortebein
12 März 2022

Pizza 4 x: Bodem was taai, te dun belegd voor prijs. Ingrediënten ongelijkmatig verdeeld bv verse peper. Hap niets en hap vol peper. 1 blikje gratis cola bij vijf bestellingen is belachelijk. Bezorging te laat en zaten verkeerd(bij camperplaats). Beleg was ok van smaak en goed gesmolten kaas. Door latere bezorging extra veel trek 1x Kapsalon: lauw-warm. Erg weinig groente slechts beetje ijsbergsla(geen kapsalon die we gewend zijn- vrije interpretatie van kok) geen friet aanwezig. Kortom te duur

koos schroder
7 März 2022
Antje
6 März 2022

Bestelling is bezorgd op de opgegeven tijd en wordt netjes bij de deur afgeleverd met zeer vriendelijke bezorgers. Kwaliteit is zoals altijd super. Het is echt een aanrader.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Willy sep
1 März 2022
Nimrod
25 Februar 2022

Top pizza!!

Barbera
22 Februar 2022

Super

Rh
20 Februar 2022

De lasagne was niet te eten .. de buitenrand was keihard en de binnenkant nog koud .. ik heb die dan ook snel de prullenbak in geflikkerd .. voor €12 had ik toch meer kwaliteit verwacht

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Joany
20 Februar 2022
vd Goot
19 Februar 2022

Lekkere pizza’s!

Vincent
18 Februar 2022

Altijd goed hier

Stierman
17 Februar 2022

Erg lekker en genoeg

Henri Alting
14 Februar 2022

Super service en super volgens afspraak!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Mariëlle
9 Februar 2022
Helmie van de Sluis
6 Februar 2022

Altijd lekker en op de gevraagde tijd bezorgd!

Wout
3 Februar 2022

Allemaal uitstekend zowel het eten en de bezorging.Top

Imke
1 Februar 2022

Wauw, superlekkere pizza's en 10 minuten eerder als aangegeven en bezorgd met een oprechte glimlach !!! Helemaal top !!! Blijvertje deze pizzeria !!!

Korteweg
30 Januar 2022
Sjoerd van der Ziel
30 Januar 2022

Goed op tijd bezorgt. Makkelijk te bestellen via de site. Pizza's waren ook erg lekker.

Anoniem
25 Januar 2022

Hele lekkere pizza’s

Larissa
15 Januar 2022

Pizza was lekker alleen de knoflookolie zat er niet bij op, terwijl dit wel aangegeven was in de opmerkingen bij het bestellen.

W Rendering
14 Januar 2022
Roelof
12 Januar 2022

Lekker hoor

Harmjan
9 Januar 2022
Annabel
8 Januar 2022

Altijd heerlijk eten, en snel bezorgd.. leuk personeel 👍😀

Gerwin
5 Januar 2022

Eten was veel, lekker en goed warm

Joke Trenning
1 Januar 2021

Het eten was lauw, bijna koud. De doos en binnenkant van de tas erg nat. Pizza was verder lekker.

M
1 Januar 2021

Heerlijke pizza’s en vandaag een ongelooflijk snelle bezorging aan huis!

Max Visser
29 Dezember 2021
Saskia Koster
28 Dezember 2021
Huiting
28 Dezember 2021

Het eten was erg lekker. Helaas zat ons gratis drinken er niet bij. Voor een bestelling van 69 euro incl fooi had ik wel iets anders verwacht.

Saskia Koster
27 Dezember 2021

Heerlijke Calzone vegetaria!

Van Dijk
26 Dezember 2021

Precies op tijd bezorgd. Eten was goed en ruim voldoende.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Nuus
26 Dezember 2021
Cor Kuperus
18 Dezember 2021

Geheel volgens verwachting en netjes op tijd.

Sharon Beentjes
13 Dezember 2021

Was erg lekker en snel bezorgd super 😀

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Rayn Guichelaar
4 Dezember 2021

Het eten was top! Alleen 1 verbeterpuntje. De aardappelschijfjes waren slap en niet krokant. Voor de rest was alles super.

Hans
1 Dezember 2021

Erg lekker gegeten! Makkelijke site, sneller bezorgd dan verwacht, uitgebreide keus, oftewel zeker voor herhaling vatbaar!!

Schroder
28 November 2021
Henk
24 November 2021

Zoals altijd goede kwaliteit.

Miranda van Bodegom
21 November 2021
Anja
17 November 2021

Helaas geen shoarma hawaï schotel, maar kip. Geen pita broodjes bij de twee schotels.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Wout
6 November 2021

Niets op aan te merken, bezorger was eerder dan aangegeven en get eten was super!

Jo
26 Oktober 2021
GJ@
20 Oktober 2021

Lekker eten en de porties zijn voldoende.

Leppers
17 Oktober 2021
Hoven
10 Oktober 2021

Snelle levering & goed eten👍 Leuke personeel

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

C Kuperus
10 Oktober 2021
Dick
9 Oktober 2021

Eten is goed, bezorging waardeloos. 1ste keer, 2 uur te laat, 2de keer anderhalf uur te laat, vandaag om 17.00 vast besteld voor 18.30 uur. En 19.10 in huis. Altijd is er wat. Druk, maar 1 auto etcetc. Dit was mijn laatste bestelling. Ik haal wel bij de sultan!

jos.
6 Oktober 2021
Celine
4 Oktober 2021
Ursula de jonge
1 Oktober 2021
Vd wiel
22 September 2021

Mooie Calzone!!

Inge
17 September 2021

Heerlijke pizza’s Hopen alleen dat er nog een vegetarische calzone bij gaat komen.

Marcel
13 September 2021

Heerlijke pizza's, snel geleverd!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

jos komen
13 September 2021

snelle bezorging en heerlijk eeten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Kemper
10 September 2021
Harm Jan
8 September 2021

Eten was zeer goed en nog leker warm

Rene
4 September 2021

Bestelling ruim op tijd ontvangen.. eten was weer prima

Jan luring
3 September 2021

Was weer heerlijk

komen
30 August 2021

super snelle bezorging, en het vlees was heerlijk mals. top dus.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

S.K. Satter
27 August 2021

Helaas was het niet klaar op het afgesproken tijdstip, moest dus 'even' wachten. Over smaak valt natuurlijk niet te twisten, maar de lasagne was een beetje zout. Verder goede kwaliteit.

Femmy
22 August 2021

De pizza’s waren érg lekker!! We hebben genoten! Gezellige bezorging, ook nog!😁 Bedankt!

Pater
21 August 2021

Eten smaakte zeer goed. Waarom dan geen 5 sterren vonden het kleine porties.

De Jong
21 August 2021

Makkelijk te bestellen, snelle en correcte bezorging en smakelijke pizza.

Anneke
15 August 2021

De pizza was heerlijk, maar tiramisu was niet te eten, droog en geen mascarpone. Vind mijn eigen beter. Jammer vond ik dat.

anoniem
15 August 2021

Bestellen hier meestal 1x per maand, bezorging is altijd snel. Toch wel vaak bij een pizza bestelling een missende ingrediënt. Laatste bestelling had een haar op de pizza... Eten is altijd goed van smaak, beetje jammer dat er hier en daar een ingrediënt mist, mag toch niet moeilijk zijn om 4 van de 4 ingrediënten op een pizza te leveren.

Horenga
6 August 2021

Pizza's besteld voor afhaal. Eenmaal aangekomen moesten we nog eens 20 min wachren ivm door elkaar lopen van bestellingen. Geen compensatie aangeboden. Jammer.

Esther
5 August 2021

Ik bestelde om 17 uur om het om 18 uur op te kunnen halen. Alsnog moest ik 10 minuten wachten totdat het klaar was. De smaak van de pizza's is lekker en het is vers. Wel vind ik de bodem erg dun.

Van Eygen
29 Juli 2021

Kwaliteit was goed maar juistheid van bestelling kan en moet eigenlijk beter, verkeerde pizza gekregen

Bennie
27 Juli 2021

Pizza’s besteld en zelf opgehaald. Pizza’s waren niet erg warm meer maar verder redelijk. Het beleg van de pizza’s had wat voller gemogen en vooral €17 vragen voor de Pizza Zagalo met daarop een paar stukjes droog vlees is echt belachelijk.

Cor Kuperus
24 Juli 2021

Iets te vroeg bezorgd, maar verder: Oké!

Wiebrand
23 Juli 2021

We hebben verkeerde pizza's gekregen. We hebben 2x pizza 19 gekregen terwijl we 2x paesane moeten hebben, we kregen 1 geen kinderpizza maar een gewone pizza, we kregen extra een pizza hawai en ons broodje shoarma was niet geleverd. Dit is wel nageleverd en kwaliteit was wel prima hoor maar het verdiend geen schoonheidsprijs..

Henk Hebers
12 Juli 2021

Bezorger rijd rond zonder navigatie. 35 minuten te laat. Omdat hij het niet kon vinden was de pizza koud.

Harmjan
9 Juli 2021

Het eten was heerlijk super

Tineke Stam
4 Juli 2021
Jan Luring
4 Juli 2021

Groot broodje was niet groot en extra broodje wel bestelden betaald maar niet geleverd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Cathrien
3 Juli 2021
J battjes
2 Juli 2021

We hebben weer heerlijk gegeten

Annet Damman
29 Juni 2021

De bestelling is op de afgesproken tijd geleverd, het eten was goed van temperatuur en smaakte prima. Voor herhaling vatbaar.

Ron de Graaff
27 Juni 2021

Spareribs waren prima en de shoarma. Alleen zat er weer geen groenten bij. Dit is al de tweede keer.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Aaldijk
27 Juni 2021

Bijna 2 uur moeten wachten op 4 pizza's. Besteld om 17.45 uur. Kreeg een mail met de bezorgtijd 18.50 uur. Bezorger kwam om 19.30 uur.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Fokken
26 Juni 2021

Eten was heerlijk. Helaas heb ik het gratis frisdrankje niet gehad.

Elise
26 Juni 2021

Erg lekker!!!! Vooral de carbonara met gorgonzola!

Norder
26 Juni 2021

Heerlijke verse pizza's!

Hanneke
26 Juni 2021

Opmerkingen lezen die bij online bestelling geplaatst kunnen worden. Heb nu iets gegeten wat ik niet wilde eten! Hebben telefonisch laten weten dat de bestelling niet in orde was en de persoon aan de andere kant van de lijn begon direct op opgeheven stem te praten...niet klantvriendelijk. Wij bestellen vaker en meestal geen klachten maar dit keer was het mis.

Door
25 Juni 2021

Bruschetta besteld voor bijna 9€, dit leek er niet op. Wat we voorgeschoteld kregen was een soort pizza deeg knoflook variant . Bah

Oostermann
20 Juni 2021

Aan de lasagna zat weinig smaak en was heel droog, de vis pizza was gewoon ronduit smerig we hadden het idee dat de vis ruim over datum was. De overige pizza's waren oké.

Ron de Graaff
17 Juni 2021

Keurig op tijd bezorgd en prima eten.

Jan Tjeerd
7 Juni 2021

Snelle bezorging, pizza's waren heerlijk.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

ursula
6 Juni 2021

Was weer perfect

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Huls
6 Juni 2021
M en G
3 Juni 2021

Bezorging was goed. Eten was erg lekker! We gaan vaker bestellen 👌

Borg
29 Mai 2021

Kon minder!!

Peter
29 Mai 2021

Het eten was heel lekker

Elfring
29 Mai 2021

Dik voor mekaar!

Dana
24 Mai 2021

Eten is lekker, maar het bezorgen is waardeloos. Besteld via de site om 16.45. Aangegeven om 17.45 bezorgen. Om 18.00 nog niemand gezien.. gebeld om te vragen of het al onderweg is, krijg je doodleuk te horen dat het nog niet eens bereidt is.. uiteindelijk om 18.30 het eten ontvangen.

Claudia
20 Mai 2021

Mooi op tijd bezorgt. Pizza's waren goed warm en heerlijk! Brood met kruidenboter was ook erg goed. Een aanrader om te bestellen.

Henk Vellekoop
14 Mai 2021

Heerlijke pizza’s en keurig op tijd bezorgd

Marc 't Hart
14 Mai 2021

Bezorging was een ramp. 1 uur en 15 min voor leveringstijd besteld. Uiteindelijk na 4 keer bellen (waarbij steeds gezegd werd dat de bestelling bijna onderweg was) werd een lauwe pizza in een half open doos bezorgd om 9 uur..... Dit kan echt niet. Had graag 0 sterren willen geven !

Jannie Batterman
13 Mai 2021

Wat we bestellen via de website, gaat handig en word snel geleverd. De gerechten zijn van goede kwaliteit, behalve de salades, die zijn niet vers en de laatste drie keer was de sla al bruin verkleurd en is dit in de container beland. Daar zouden jullie verbetering in moeten brengen. Verder top!

Jos
12 Mai 2021

Prima eten en snel bezorgt. Alles lekker opgegeten

Joost
8 Mai 2021

Superlekker en kwam op de afgesproken tijd!

Arnout&Fiona
5 Mai 2021
Garnaat
2 Mai 2021

Pizza 2(pizza carbonara waren de buiten randen weinig belegd Pizza 1 was.lekker en goed

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Remko
1 Mai 2021

Weer helemaal perfect mensen! Nette bezorger punctueel en vriendelijk. Goed eten. Tot de volgende keer!

Streuding
1 Mai 2021

Super lekker en een snelle levering.

B.J. van Hoek
28 April 2021

Tijdens de lockdown hadden wij er een hard hoofd in, hoe we tijdens ons weekend weg aan lekker eten zouden komen. Nergens voor nodig: Bij jullie twee pizza's besteld, die stonden stipt op tijd voor ons klaar en we hebben er op ons vakantieadresje van genoten. Een dikke 5 sterren!

Manissa
27 April 2021

Goede service en levering op tijd, fijne communicatie! Bodem mocht naar mijn smaak iets meer zout. Verder lekker!

Annie
27 April 2021

Zoals altijd heerlijk eten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Piety
27 April 2021

Eten was lekker, alleen de gebakken aardappeltjes bij het vlees waren een beetje slap. Pizza en pasta waren heerlijk!! Bezorging was ook prima. Het wachten duurde wel een beetje lang. Maar we hadden veel honger. Groet Piety

M Rotee
21 April 2021

Heerlijk gegeten

Christiaan
19 April 2021
Mariëlle
15 April 2021

Lekkere pizza’s. Top service 👌🏼

Wendela
9 April 2021
Heleen
7 April 2021
Eddy
3 April 2021

Lekker eten en altijd vriendelijk! Ook wanneer je wensen hebt zoals extra pittig eten dan voldoen ze hieraan.

Kas
3 April 2021

Helaas was de bezorging ruim een uur later dan aangevraagd

Ina hulsdouw
29 März 2021
Groen
22 März 2021

Prima belegde pizza's! Goede smaak en verse producten. Zeker een aanrader!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Lester Kalter
21 März 2021

Zoals altijd ruim op tijd en heerlijk. Bedankt!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Stierman
20 März 2021

Snelle bezorging. Eten is genoeg en erg smakelijk.

John
19 März 2021

Prima eten vriendelijk personeel

Ursula de jonge
17 März 2021

Alles was perfect, behalve dat mijn pizza calzone bijna koud was en erbij de 2 Donner schotels geen Turkse worst zal zoals besteld en betaald Graag tot ziens

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Ursula de jonge
15 März 2021

Hallo mensen van Ancona, zoals gewoonlijk was de kwaliteit en bezorging perfect, alleen was dit x mijn pizza calzone niet goed warm, echt bijna lauw en bij de 2 donershotels misten we de bijbestelde en betaalde Turkse worst, maar we gaan er vanuit dat dat volgende keer goed komt

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Martin Scharenborg
14 März 2021

Zeer snelle bezorging, eten lekker warm, mooi grote porties en heerlijk van smaak! Absolute aanrader. Bovendien erg vriendelijke bezorgers! Heerlijk gegeten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Et
13 März 2021

Heerlijke pizza voor een normale prijs, verse ingrediënten, in goede verhouding, smaken vloeien goed in elkaar over en niets overheerst, pizza's hebben naar mijn smaak een perfect luchtige bodem die niet te dik of te dun is. Al eens geweest voor afhaal; erg vriendelijk, gastvrij en sociaal. Bezorging was erg goed, snelle bezorging, vriendelijk en pizza's waren in uitstekende conditie bij aflevering. Kortom een fijne pizza, goeie prijs en geweldige service... aanrader!

Wil
13 März 2021

Ondanks de drukte en het slechte weer hebben we weer genoten van de overheerlijke pizza's!

Heleen
10 März 2021
Nanda
7 März 2021

Lekker ! Snel in huis.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Stierman
6 März 2021

Het eten is altijd lekker en genoeg. En ook een snelle bezorging.

Joke
28 Februar 2021

Heerlijk en snel.

M Rotee
27 Februar 2021

Eten was heerlijk maar helaas zat er een haar in mijn eten

Ronald
25 Februar 2021

Goed gevulde pizza’s met verse ingrediënten. Erg lekker bereid en keurig op tijd en warm bezorgd! Een aanrader 👍🏻

Liza van Dijk
25 Februar 2021

Heerlijk eten en prima verzorgde bezorging. Eten was lekker warm bij aankomst 👍

Marga
22 Februar 2021

Via website besteld met wens voor bezorging zo snel mogelijk. Direct na de bestelling, om 17:55 uur, een bevestiging ontvangen met de bezorgtijd om 18:55 uur. Om 19:15 uur belt Ancona mij, dat het druk is en de bezorger zo weggaat. Ik vraag voor de duidelijkheid of hij nu gaat. "Nee, maar hij gaat zo." Ik verwacht de bezorger dan om 19:30/19:35 uur, want het is max. 10 minuten rijden. Om 19:50 uur is de bezorger er eindelijk. Pizza's zijn redelijk lekker, maar dus een uur te laat en ook niet echt heet.

Gerwin Meijer
22 Februar 2021

Broodje Döner besteld, maar spijtig genoeg een Calzone Pizza ontvangen. Kwalitatief is eea eigenlijk altijd prima in orde, maar stap 1 is natuurlijk afleveren wat er besteld is.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

M Rotee
20 Februar 2021

Heerlijk eten!!! Kan niks anders zeggen!! Vriendelijk personeel en snelle service!!

Dave
20 Februar 2021

Lekkere pizza, netjes bezorgd op de gevraagde tijd.

J battjes
16 Februar 2021

Het was weer top zoals ik altijd van jullie gewend ben😍

DJ
16 Februar 2021

Was erg lekker!!

Gerda Hoekstra
15 Februar 2021

perfect service snelle levering.

C. Kuperus
13 Februar 2021

Nog steeds uitstekend!

Jo
8 Februar 2021

Snelle service ondanks het slechte weer

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Anoniem
2 Februar 2021

Zoals altijd lekkere spare ribs. De aardappelschijfjes waren ook weer heel lekker, alleen zaten er voor mij iets te veel kruiden op deze keer. Daarom 4 sterren ipv 5.

Tom
31 Januar 2021

3 pizza's en een salade besteld om 1830 voor 1930. Pizza was er uiteindelijk na 2 keer bellen pas om 20:15. Oke dat kan gebeuren... De pizza's zelf waren ok.. Op alle 3 de pizza's ontbrak de tomatensaus de saus was mogelijk al op?

John
30 Januar 2021

Prima geregeld.

GH
26 Januar 2021

Smaakte prima en de bezorging was snel.

Irene
24 Januar 2021

De zak aardappelschijfjes weg gegooid. Veel te hard en droog. Pizza en shoarma waren heerlijk!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Berri Matser
24 Januar 2021

Vanavond hadden we geen zin om te koken dus pizza besteld. Was weer top👍

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Bert
17 Januar 2021

Eten was zeer koud

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Jeroen
16 Januar 2021

Precies op het aangegeven tijdstip en lekker warm !

Joke
16 Januar 2021

Lekkere pizza’s en snel gebracht! Doen we zeker vaker!

schenkel
10 Januar 2021
Anoniem
6 Januar 2021
Inge
2 Januar 2020

Lekkere pizza’s, snel bezorgd

Boskers
2 Januar 2020
JW Bos
2 Januar 2020
Fokken
30 Dezember 2020

Heerlijke maaltijd en voor een goede prijs. We zijn erg tevreden.

Roelof
30 Dezember 2020

Lekker gegeten, binnen afgesproken tijd vriendelijk bezorgd en op de goede temperatuur

Middelkoop
30 Dezember 2020

Was erg lekker!!

Pizza Florecia
27 Dezember 2020

We bestellen af en toe. Eten smaakt vaak goed,, maar bestelling klopt zelden. Ook nu weer niet. Ondanks de duidelijke omschrijving op de bon voor extra ingrediënten, en de daarbij ook.al betaalde extra kosten is er niets mee gedaan. Tot overmaat van ramp ook nog 2x buikloop na het eten. Denk dat het de laatste bestelling was.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Mandy
24 Dezember 2020

Pizza hawai niet lekker rare smaak aan De ancona pizza erg vettig en na eten buikpijn en naar de wc hadden er 2 besteld beide personen last van gekregen en extra broodje besteld ook niet bij geleverd

Wout
23 Dezember 2020

Prima kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Sascha
20 Dezember 2020

Heerlijke pizza's! Snel geleverd, goed heet! Top!!

Ria
19 Dezember 2020

Snelle bediening en heerlijke pizza’s

Henk
14 Dezember 2020

Keurig op tijd. En lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

John
9 Dezember 2020

Perfecte pizza gehad, en ook op de afgesproken tijd afgeleverd

Ina Gils
5 Dezember 2020

Ik geniet altijd van jullie eten. Nu ook van de pizza en het brood. Helaas waren de tiramisu's echter verschimmeld. Jammer, want daar had ik me aan het eind van de avond nog zo op verheugd...

Mandy
5 Dezember 2020

Altijd super eten voor de eerste x thuis laten berzorgen was ook super servies

Jolanda
2 Dezember 2020

Heerlijk eten

Buurke
1 Dezember 2020

We gaan zeker nog een keer bestellen .

John
29 November 2020

Pizza was prima 👍

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Remko
27 November 2020

Prima!

Jeffrey
23 November 2020

We bestellen er al jaren. Zeer te vrede over, je kn geen betere kwaliteit krijgen voor je geld. Zeer aan te raden deze restaurant👍

Henk Greven
22 November 2020

Super snelle levering 👍🏻

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Arend Hebers
22 November 2020

Het eten was heerlijk zoals altijd, daar geen slecht woord over. Helaas was de bezorging veel te vroeg! Ik had de bezorging gereserveerd voor om 17:30, maar de bestelling kwam al om 16:53 toen ik net onder de douche weg kwam. Beetje vroeger vind ik niet erg, maar ik moest wachten op een kameraad die kwam te eten. En die was er dus pas om 17:10......

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

C. Kuperus
21 November 2020

Het was weer heerlijk!

Norder
20 November 2020
Peter
20 November 2020

Pizza was niet heel erg warm meer. Het meegeleverde blikje drinken was helaas al 2 maanden over datum. Jammer maar dat mag niet voorkomen

marjan
17 November 2020
S. Vogel
9 November 2020

Bezorging en kwaliteit van het eten was prima

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Borg
9 November 2020

Prima

Martin Garnaat
8 November 2020

Geen klachten. Mooi op tijd Zeer lekkere pizza's

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

de Vries
1 November 2020
Martin
1 November 2020
Borg
30 Oktober 2020

Super goed. Lekker gegeten.

marjan
29 Oktober 2020

heerlijk!

Arnoldus
26 Oktober 2020

Heerlijk gegeten

Raymon
25 Oktober 2020

Grote porties. Erg lekker. Zowel de schotels als de pizza's zijn rijkelijk belegd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Joyce
22 Oktober 2020

Lekkere maaltijd met heeeeel veeeel aardappel schijfjes.. netjes op tijd gebracht

Marc
21 Oktober 2020

Lekker gegeten zowel pizza’s als de menu’s Heerlijk 👍

John
19 Oktober 2020

Prima bestel service snel klaar gemaakt en lekkere gerechten.

Sandra
18 Oktober 2020

Bezorger deed er meer dan een uur over om in Sellingen te komen. Gebeld, kreeg te horen dat mensen maar geduld moesten hebben omdat het zo razend druk was. Pizza was hoogstens lauw te noemen. Prijs voor bijgerechten behoorlijk aan de maat

Arnoldus
17 Oktober 2020