Beoordelingen van Ancona Vlagtwedde

Recente recensies

4.0
Hottie Arema
2 juli 2022

Wij hebben heerlijk gegeten en het was ook snel bezorgd. Tot de volgende keer.

cynthia
1 juli 2022

niet om de afgesproken tijd bezorgd hebben anderhalfuur langer moeten wachten. gelukkig was het eten wel warm en erg lekker

S.Popken
23 juni 2022
Dewin
21 juni 2022

Pizza's waren oké. We hadden een grote bestelling geplaatst van 14 pizza's en die waren toch nog vrij snel bezorgd! Vriendelijke bezorger ook!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Imke
17 juni 2022

Besteld en binnen een kwartier hadden we pizza !!! Uiteraard weer super lekker ! Bedankt weer en tot de volgende keer !!! Zeker een aanrader !!!

Buist
15 juni 2022

De spaghetti was wat droog en er zat weinig smaak aan

Gaasbeek
12 juni 2022

Het eten werd snel bezorgd en smaakte prim

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A
11 juni 2022

Snel bezorgd en nog heet. Pizza's waren lekker!

Jan
11 juni 2022

Heerlijke en rijk belegde vegetarische pizza! Smullen!

Vanessa Kersjes
10 juni 2022

we hadden 2 keer het menu, 1 keer met shoarma schotel en 1 keer met pizza. Was weer heerlijk zoals gewoonlijk :)

Ursula de jonge
7 juni 2022
Kirsten
4 juni 2022

Mooi optijd bezorgt, heerlijk eten.

Saskia
1 juni 2022

Bestel app via de website werkt niet

M
31 mei 2022

Snelle levering en altijd goed en genoeg eten!

Judith
30 mei 2022

'S middags op tijd de bestelling geplaatst voor bezorgen om 17.30u. Om 17.55u kwam de bezorger aan gesneld, met de helft van onze bestelling. 15 min later kwam de 2e helft. De bezorger rijdt vreselijk hard in zijn auto. Druk zijn en haasten ok, maar niet ten koste van veiligheid van andere weggebruikers. Het eten smaakte ok. Echter ontbrak de fritessaus bij de schotel. En hadden we patat gevraagd ipv aardappels, maar toch aardappels gekregen. Wij bestellen hier nooit meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kirsten Duijkers
29 mei 2022

We hebben anderhalf uur op het eten gewacht. Misschien een idee om de bezorgtijd aan te passen, deze stond op 20 minuten. Het eten was prima, zat vrij veel tonijn in de saus en weinig andere vis-/schelpdieren. Sla was wat bruin. Tiramisu was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
29 mei 2022

Bestel altijd kapsalon. Het was altijd precies goed verdeelt qua verhouding tussen vlees en aardappel. Maar nu alles duurder wordt mag je blij zijn dat je überhaupt nog vlees erbij krijgt. Het bakje waarin het bezorgt wordt zit bijna vol met aardappelen.

Venema
28 mei 2022

Kwartier na de tijd die we hebben gekregen in de mail er achter aan gebeld. Bleek dat ze er nog niet mee bezig waren. Uiteindelijk zeiden ze 20 minuten en dit was uiteindelijk alsnog 30 minuten dus al met al lang moeten wachten op het eten

Lieneke de Witte
28 mei 2022

Wij hadden 4 pizza's besteld. Pizza nr 41 en nr 51 waren aan de zoute kant maar voor de rest was het prima. De bestelling kwam ook op de, per mail ontvangen, aangegeven tijd. Dus zeer tevreden.

Harm Jan Hartsuiker
22 mei 2022

Ik had om 18:30 pitza besteld en bezorgtijd om 19:30 gezet maar om 20:00 nog geen pitza dus gebeld hebben ze hem helemaal niet klaar gemaakt helemaal vergeten daar zit je dan op te wachten

R. Boers
22 mei 2022

Prima in orde en naar wens gemaakt super

Jos
22 mei 2022

Het vlees heerlijk mals goed op smaak, en patat en aardappel schijven apart in bakjes zodat dat lekker knapperig bleef. Das is een hele verbetering. Bezorgtijd helemaal top

D
22 mei 2022
Cathryn Wiekens
16 mei 2022

Bezorging ging helemaal mis Bestelling zou om 20,45u er zijn om 21.15u nog niets dus even gebeld, was de printer stuk daardoor was mijn bestelling niet doorgekomen Een uur later alsnog ontvangen met een extra cola en tirimasou Dan was natuurlijk aardig, maar wat nou als ik niet gebeld had

Edith van der Ploeg
11 mei 2022

Altijd heerlijke pizza's, veel keuze, supervriendelijke mensen die de pizza's komen brengen en altijd op tijd of zelfs eerder. Wij zijn volop tevreden.

Cathryn Wiekens
8 mei 2022

Ik heb vaker bij jullie besteld, maar de bestelling was dit keer rond uit slecht Eerst een nors kijkende man aan de deur Dan eten wat echt niet lekker was ribben waren totaal uitgedroogd en kipfilet stuk niet goed gaar en een andere stuk droog De aardappelen zit een een of andere zoete kruiden op wat niet lekker is, wat is er mis met gewoon zout op de aardappelen? Zo jammer best veel geld uitgegeven voor uitgedroogd eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J. Habing
7 mei 2022

De bestelling was er een half uur eerder dan de voorgestelde tijd, prima! Wat wel jammer was dat het bestelde brood er niet bij zat, de bijbehorende kruidenboter was er wel. Na een telefoontje naar de zaak is het brood alsnog bezorgd én zat er een blikje cola bij👍prima service

Peters
4 mei 2022

Eten was lekker en veel sneller bezorgd dan eigenlijk aangegeven! Top!

Albert
27 april 2022

Eten was lekker, en bezorging in 50 minuten. Super voor elkaar

Elise
26 april 2022
Nicostam
21 april 2022

Prima kwaliteit, slim om de gebakken aardappeltjes in een apart bakje te doen Kipfilet Hawai was smaakvol.Bestelling was klaar op afgesproken tijd.

Ilse
20 april 2022

Het is lekker eten , snel en vriendelijk!

Rendering
18 april 2022
de Groot
17 april 2022

Nog eerder gebracht dan verwachte bezorgtijd ondanks drukte. Heerlijk warm en erg lekker. 👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joany
17 april 2022

Heerlijk en op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

jos.
14 april 2022

de bezorging ruime binnen de aangegeven tijd, en we hebben heerlijk van de spareribs en 3 soorten vleesschotel geeeten

Veldhoen
2 april 2022

Prima geregeld, fijne mensen.

Monique
1 april 2022

Vriendelijk, snel en goed.

Pascal Scheper
27 maart 2022
Dennis
26 maart 2022
Martijn
20 maart 2022

Smaakte uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mulder
14 maart 2022

Was top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ursula de Jonge
13 maart 2022
Kortebein
12 maart 2022

Pizza 4 x: Bodem was taai, te dun belegd voor prijs. Ingrediënten ongelijkmatig verdeeld bv verse peper. Hap niets en hap vol peper. 1 blikje gratis cola bij vijf bestellingen is belachelijk. Bezorging te laat en zaten verkeerd(bij camperplaats). Beleg was ok van smaak en goed gesmolten kaas. Door latere bezorging extra veel trek 1x Kapsalon: lauw-warm. Erg weinig groente slechts beetje ijsbergsla(geen kapsalon die we gewend zijn- vrije interpretatie van kok) geen friet aanwezig. Kortom te duur

koos schroder
7 maart 2022
Antje
6 maart 2022

Bestelling is bezorgd op de opgegeven tijd en wordt netjes bij de deur afgeleverd met zeer vriendelijke bezorgers. Kwaliteit is zoals altijd super. Het is echt een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willy sep
1 maart 2022
Nimrod
25 februari 2022

Top pizza!!

Barbera
22 februari 2022

Super

Rh
20 februari 2022

De lasagne was niet te eten .. de buitenrand was keihard en de binnenkant nog koud .. ik heb die dan ook snel de prullenbak in geflikkerd .. voor €12 had ik toch meer kwaliteit verwacht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joany
20 februari 2022
vd Goot
19 februari 2022

Lekkere pizza’s!

Vincent
18 februari 2022

Altijd goed hier

Stierman
17 februari 2022

Erg lekker en genoeg

Henri Alting
14 februari 2022

Super service en super volgens afspraak!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mariëlle
9 februari 2022
Helmie van de Sluis
6 februari 2022

Altijd lekker en op de gevraagde tijd bezorgd!

Wout
3 februari 2022

Allemaal uitstekend zowel het eten en de bezorging.Top

Imke
1 februari 2022

Wauw, superlekkere pizza's en 10 minuten eerder als aangegeven en bezorgd met een oprechte glimlach !!! Helemaal top !!! Blijvertje deze pizzeria !!!

Korteweg
30 januari 2022
Sjoerd van der Ziel
30 januari 2022

Goed op tijd bezorgt. Makkelijk te bestellen via de site. Pizza's waren ook erg lekker.

Anoniem
25 januari 2022

Hele lekkere pizza’s

Larissa
15 januari 2022

Pizza was lekker alleen de knoflookolie zat er niet bij op, terwijl dit wel aangegeven was in de opmerkingen bij het bestellen.

W Rendering
14 januari 2022
Roelof
12 januari 2022

Lekker hoor

Harmjan
9 januari 2022
Annabel
8 januari 2022

Altijd heerlijk eten, en snel bezorgd.. leuk personeel 👍😀

Gerwin
5 januari 2022

Eten was veel, lekker en goed warm

Joke Trenning
1 januari 2021

Het eten was lauw, bijna koud. De doos en binnenkant van de tas erg nat. Pizza was verder lekker.

M
1 januari 2021

Heerlijke pizza’s en vandaag een ongelooflijk snelle bezorging aan huis!

Max Visser
29 december 2021
Saskia Koster
28 december 2021
Huiting
28 december 2021

Het eten was erg lekker. Helaas zat ons gratis drinken er niet bij. Voor een bestelling van 69 euro incl fooi had ik wel iets anders verwacht.

Saskia Koster
27 december 2021

Heerlijke Calzone vegetaria!

Van Dijk
26 december 2021

Precies op tijd bezorgd. Eten was goed en ruim voldoende.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nuus
26 december 2021
Cor Kuperus
18 december 2021

Geheel volgens verwachting en netjes op tijd.

Sharon Beentjes
13 december 2021

Was erg lekker en snel bezorgd super 😀

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rayn Guichelaar
4 december 2021

Het eten was top! Alleen 1 verbeterpuntje. De aardappelschijfjes waren slap en niet krokant. Voor de rest was alles super.

Hans
1 december 2021

Erg lekker gegeten! Makkelijke site, sneller bezorgd dan verwacht, uitgebreide keus, oftewel zeker voor herhaling vatbaar!!

Schroder
28 november 2021
Henk
24 november 2021

Zoals altijd goede kwaliteit.

Miranda van Bodegom
21 november 2021
Anja
17 november 2021

Helaas geen shoarma hawaï schotel, maar kip. Geen pita broodjes bij de twee schotels.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wout
6 november 2021

Niets op aan te merken, bezorger was eerder dan aangegeven en get eten was super!

Jo
26 oktober 2021
GJ@
20 oktober 2021

Lekker eten en de porties zijn voldoende.

Leppers
17 oktober 2021
Hoven
10 oktober 2021

Snelle levering & goed eten👍 Leuke personeel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C Kuperus
10 oktober 2021
Dick
9 oktober 2021

Eten is goed, bezorging waardeloos. 1ste keer, 2 uur te laat, 2de keer anderhalf uur te laat, vandaag om 17.00 vast besteld voor 18.30 uur. En 19.10 in huis. Altijd is er wat. Druk, maar 1 auto etcetc. Dit was mijn laatste bestelling. Ik haal wel bij de sultan!

jos.
6 oktober 2021
Celine
4 oktober 2021
Ursula de jonge
1 oktober 2021
Vd wiel
22 september 2021

Mooie Calzone!!

Inge
17 september 2021

Heerlijke pizza’s Hopen alleen dat er nog een vegetarische calzone bij gaat komen.

Marcel
13 september 2021

Heerlijke pizza's, snel geleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

jos komen
13 september 2021

snelle bezorging en heerlijk eeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kemper
10 september 2021
Harm Jan
8 september 2021

Eten was zeer goed en nog leker warm

Rene
4 september 2021

Bestelling ruim op tijd ontvangen.. eten was weer prima

Jan luring
3 september 2021

Was weer heerlijk

komen
30 augustus 2021

super snelle bezorging, en het vlees was heerlijk mals. top dus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

S.K. Satter
27 augustus 2021

Helaas was het niet klaar op het afgesproken tijdstip, moest dus 'even' wachten. Over smaak valt natuurlijk niet te twisten, maar de lasagne was een beetje zout. Verder goede kwaliteit.

Femmy
22 augustus 2021

De pizza’s waren érg lekker!! We hebben genoten! Gezellige bezorging, ook nog!😁 Bedankt!

Pater
21 augustus 2021

Eten smaakte zeer goed. Waarom dan geen 5 sterren vonden het kleine porties.

De Jong
21 augustus 2021

Makkelijk te bestellen, snelle en correcte bezorging en smakelijke pizza.

Anneke
15 augustus 2021

De pizza was heerlijk, maar tiramisu was niet te eten, droog en geen mascarpone. Vind mijn eigen beter. Jammer vond ik dat.

anoniem
15 augustus 2021

Bestellen hier meestal 1x per maand, bezorging is altijd snel. Toch wel vaak bij een pizza bestelling een missende ingrediënt. Laatste bestelling had een haar op de pizza... Eten is altijd goed van smaak, beetje jammer dat er hier en daar een ingrediënt mist, mag toch niet moeilijk zijn om 4 van de 4 ingrediënten op een pizza te leveren.

Horenga
6 augustus 2021

Pizza's besteld voor afhaal. Eenmaal aangekomen moesten we nog eens 20 min wachren ivm door elkaar lopen van bestellingen. Geen compensatie aangeboden. Jammer.

Esther
5 augustus 2021

Ik bestelde om 17 uur om het om 18 uur op te kunnen halen. Alsnog moest ik 10 minuten wachten totdat het klaar was. De smaak van de pizza's is lekker en het is vers. Wel vind ik de bodem erg dun.

Van Eygen
29 juli 2021

Kwaliteit was goed maar juistheid van bestelling kan en moet eigenlijk beter, verkeerde pizza gekregen

Bennie
27 juli 2021

Pizza’s besteld en zelf opgehaald. Pizza’s waren niet erg warm meer maar verder redelijk. Het beleg van de pizza’s had wat voller gemogen en vooral €17 vragen voor de Pizza Zagalo met daarop een paar stukjes droog vlees is echt belachelijk.

Cor Kuperus
24 juli 2021

Iets te vroeg bezorgd, maar verder: Oké!

Wiebrand
23 juli 2021

We hebben verkeerde pizza's gekregen. We hebben 2x pizza 19 gekregen terwijl we 2x paesane moeten hebben, we kregen 1 geen kinderpizza maar een gewone pizza, we kregen extra een pizza hawai en ons broodje shoarma was niet geleverd. Dit is wel nageleverd en kwaliteit was wel prima hoor maar het verdiend geen schoonheidsprijs..

Henk Hebers
12 juli 2021

Bezorger rijd rond zonder navigatie. 35 minuten te laat. Omdat hij het niet kon vinden was de pizza koud.

Harmjan
9 juli 2021

Het eten was heerlijk super

Tineke Stam
4 juli 2021
Jan Luring
4 juli 2021

Groot broodje was niet groot en extra broodje wel bestelden betaald maar niet geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cathrien
3 juli 2021
J battjes
2 juli 2021

We hebben weer heerlijk gegeten

Annet Damman
29 juni 2021

De bestelling is op de afgesproken tijd geleverd, het eten was goed van temperatuur en smaakte prima. Voor herhaling vatbaar.

Ron de Graaff
27 juni 2021

Spareribs waren prima en de shoarma. Alleen zat er weer geen groenten bij. Dit is al de tweede keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Aaldijk
27 juni 2021

Bijna 2 uur moeten wachten op 4 pizza's. Besteld om 17.45 uur. Kreeg een mail met de bezorgtijd 18.50 uur. Bezorger kwam om 19.30 uur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fokken
26 juni 2021

Eten was heerlijk. Helaas heb ik het gratis frisdrankje niet gehad.

Elise
26 juni 2021

Erg lekker!!!! Vooral de carbonara met gorgonzola!

Norder
26 juni 2021

Heerlijke verse pizza's!

Hanneke
26 juni 2021

Opmerkingen lezen die bij online bestelling geplaatst kunnen worden. Heb nu iets gegeten wat ik niet wilde eten! Hebben telefonisch laten weten dat de bestelling niet in orde was en de persoon aan de andere kant van de lijn begon direct op opgeheven stem te praten...niet klantvriendelijk. Wij bestellen vaker en meestal geen klachten maar dit keer was het mis.

Door
25 juni 2021

Bruschetta besteld voor bijna 9€, dit leek er niet op. Wat we voorgeschoteld kregen was een soort pizza deeg knoflook variant . Bah

Oostermann
20 juni 2021

Aan de lasagna zat weinig smaak en was heel droog, de vis pizza was gewoon ronduit smerig we hadden het idee dat de vis ruim over datum was. De overige pizza's waren oké.

Ron de Graaff
17 juni 2021

Keurig op tijd bezorgd en prima eten.

Jan Tjeerd
7 juni 2021

Snelle bezorging, pizza's waren heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

ursula
6 juni 2021

Was weer perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Huls
6 juni 2021
M en G
3 juni 2021

Bezorging was goed. Eten was erg lekker! We gaan vaker bestellen 👌

Borg
29 mei 2021

Kon minder!!

Peter
29 mei 2021

Het eten was heel lekker

Elfring
29 mei 2021

Dik voor mekaar!

Dana
24 mei 2021

Eten is lekker, maar het bezorgen is waardeloos. Besteld via de site om 16.45. Aangegeven om 17.45 bezorgen. Om 18.00 nog niemand gezien.. gebeld om te vragen of het al onderweg is, krijg je doodleuk te horen dat het nog niet eens bereidt is.. uiteindelijk om 18.30 het eten ontvangen.

Claudia
20 mei 2021

Mooi op tijd bezorgt. Pizza's waren goed warm en heerlijk! Brood met kruidenboter was ook erg goed. Een aanrader om te bestellen.

Henk Vellekoop
14 mei 2021

Heerlijke pizza’s en keurig op tijd bezorgd

Marc 't Hart
14 mei 2021

Bezorging was een ramp. 1 uur en 15 min voor leveringstijd besteld. Uiteindelijk na 4 keer bellen (waarbij steeds gezegd werd dat de bestelling bijna onderweg was) werd een lauwe pizza in een half open doos bezorgd om 9 uur..... Dit kan echt niet. Had graag 0 sterren willen geven !

Jannie Batterman
13 mei 2021

Wat we bestellen via de website, gaat handig en word snel geleverd. De gerechten zijn van goede kwaliteit, behalve de salades, die zijn niet vers en de laatste drie keer was de sla al bruin verkleurd en is dit in de container beland. Daar zouden jullie verbetering in moeten brengen. Verder top!

Jos
12 mei 2021

Prima eten en snel bezorgt. Alles lekker opgegeten

Joost
8 mei 2021

Superlekker en kwam op de afgesproken tijd!

Arnout&Fiona
5 mei 2021
Garnaat
2 mei 2021

Pizza 2(pizza carbonara waren de buiten randen weinig belegd Pizza 1 was.lekker en goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Remko
1 mei 2021

Weer helemaal perfect mensen! Nette bezorger punctueel en vriendelijk. Goed eten. Tot de volgende keer!

Streuding
1 mei 2021

Super lekker en een snelle levering.

B.J. van Hoek
28 april 2021

Tijdens de lockdown hadden wij er een hard hoofd in, hoe we tijdens ons weekend weg aan lekker eten zouden komen. Nergens voor nodig: Bij jullie twee pizza's besteld, die stonden stipt op tijd voor ons klaar en we hebben er op ons vakantieadresje van genoten. Een dikke 5 sterren!

Manissa
27 april 2021

Goede service en levering op tijd, fijne communicatie! Bodem mocht naar mijn smaak iets meer zout. Verder lekker!

Annie
27 april 2021

Zoals altijd heerlijk eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Piety
27 april 2021

Eten was lekker, alleen de gebakken aardappeltjes bij het vlees waren een beetje slap. Pizza en pasta waren heerlijk!! Bezorging was ook prima. Het wachten duurde wel een beetje lang. Maar we hadden veel honger. Groet Piety

M Rotee
21 april 2021

Heerlijk gegeten

Christiaan
19 april 2021
Mariëlle
15 april 2021

Lekkere pizza’s. Top service 👌🏼

Wendela
9 april 2021
Heleen
7 april 2021
Eddy
3 april 2021

Lekker eten en altijd vriendelijk! Ook wanneer je wensen hebt zoals extra pittig eten dan voldoen ze hieraan.

Kas
3 april 2021

Helaas was de bezorging ruim een uur later dan aangevraagd

Ina hulsdouw
29 maart 2021
Groen
22 maart 2021

Prima belegde pizza's! Goede smaak en verse producten. Zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lester Kalter
21 maart 2021

Zoals altijd ruim op tijd en heerlijk. Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stierman
20 maart 2021

Snelle bezorging. Eten is genoeg en erg smakelijk.

John
19 maart 2021

Prima eten vriendelijk personeel

Ursula de jonge
17 maart 2021

Alles was perfect, behalve dat mijn pizza calzone bijna koud was en erbij de 2 Donner schotels geen Turkse worst zal zoals besteld en betaald Graag tot ziens

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ursula de jonge
15 maart 2021

Hallo mensen van Ancona, zoals gewoonlijk was de kwaliteit en bezorging perfect, alleen was dit x mijn pizza calzone niet goed warm, echt bijna lauw en bij de 2 donershotels misten we de bijbestelde en betaalde Turkse worst, maar we gaan er vanuit dat dat volgende keer goed komt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martin Scharenborg
14 maart 2021

Zeer snelle bezorging, eten lekker warm, mooi grote porties en heerlijk van smaak! Absolute aanrader. Bovendien erg vriendelijke bezorgers! Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Et
13 maart 2021

Heerlijke pizza voor een normale prijs, verse ingrediënten, in goede verhouding, smaken vloeien goed in elkaar over en niets overheerst, pizza's hebben naar mijn smaak een perfect luchtige bodem die niet te dik of te dun is. Al eens geweest voor afhaal; erg vriendelijk, gastvrij en sociaal. Bezorging was erg goed, snelle bezorging, vriendelijk en pizza's waren in uitstekende conditie bij aflevering. Kortom een fijne pizza, goeie prijs en geweldige service... aanrader!

Wil
13 maart 2021

Ondanks de drukte en het slechte weer hebben we weer genoten van de overheerlijke pizza's!

Heleen
10 maart 2021
Nanda
7 maart 2021

Lekker ! Snel in huis.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stierman
6 maart 2021

Het eten is altijd lekker en genoeg. En ook een snelle bezorging.

Joke
28 februari 2021

Heerlijk en snel.

M Rotee
27 februari 2021

Eten was heerlijk maar helaas zat er een haar in mijn eten

Ronald
25 februari 2021

Goed gevulde pizza’s met verse ingrediënten. Erg lekker bereid en keurig op tijd en warm bezorgd! Een aanrader 👍🏻

Liza van Dijk
25 februari 2021

Heerlijk eten en prima verzorgde bezorging. Eten was lekker warm bij aankomst 👍

Marga
22 februari 2021

Via website besteld met wens voor bezorging zo snel mogelijk. Direct na de bestelling, om 17:55 uur, een bevestiging ontvangen met de bezorgtijd om 18:55 uur. Om 19:15 uur belt Ancona mij, dat het druk is en de bezorger zo weggaat. Ik vraag voor de duidelijkheid of hij nu gaat. "Nee, maar hij gaat zo." Ik verwacht de bezorger dan om 19:30/19:35 uur, want het is max. 10 minuten rijden. Om 19:50 uur is de bezorger er eindelijk. Pizza's zijn redelijk lekker, maar dus een uur te laat en ook niet echt heet.

Gerwin Meijer
22 februari 2021

Broodje Döner besteld, maar spijtig genoeg een Calzone Pizza ontvangen. Kwalitatief is eea eigenlijk altijd prima in orde, maar stap 1 is natuurlijk afleveren wat er besteld is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M Rotee
20 februari 2021

Heerlijk eten!!! Kan niks anders zeggen!! Vriendelijk personeel en snelle service!!

Dave
20 februari 2021

Lekkere pizza, netjes bezorgd op de gevraagde tijd.

J battjes
16 februari 2021

Het was weer top zoals ik altijd van jullie gewend ben😍

DJ
16 februari 2021

Was erg lekker!!

Gerda Hoekstra
15 februari 2021

perfect service snelle levering.

C. Kuperus
13 februari 2021

Nog steeds uitstekend!

Jo
8 februari 2021

Snelle service ondanks het slechte weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
2 februari 2021

Zoals altijd lekkere spare ribs. De aardappelschijfjes waren ook weer heel lekker, alleen zaten er voor mij iets te veel kruiden op deze keer. Daarom 4 sterren ipv 5.

Tom
31 januari 2021

3 pizza's en een salade besteld om 1830 voor 1930. Pizza was er uiteindelijk na 2 keer bellen pas om 20:15. Oke dat kan gebeuren... De pizza's zelf waren ok.. Op alle 3 de pizza's ontbrak de tomatensaus de saus was mogelijk al op?

John
30 januari 2021

Prima geregeld.

GH
26 januari 2021

Smaakte prima en de bezorging was snel.

Irene
24 januari 2021

De zak aardappelschijfjes weg gegooid. Veel te hard en droog. Pizza en shoarma waren heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Berri Matser
24 januari 2021

Vanavond hadden we geen zin om te koken dus pizza besteld. Was weer top👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bert
17 januari 2021

Eten was zeer koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen
16 januari 2021

Precies op het aangegeven tijdstip en lekker warm !

Joke
16 januari 2021

Lekkere pizza’s en snel gebracht! Doen we zeker vaker!

schenkel
10 januari 2021
Anoniem
6 januari 2021
Inge
2 januari 2020

Lekkere pizza’s, snel bezorgd

Boskers
2 januari 2020
JW Bos
2 januari 2020
Fokken
30 december 2020

Heerlijke maaltijd en voor een goede prijs. We zijn erg tevreden.

Roelof
30 december 2020

Lekker gegeten, binnen afgesproken tijd vriendelijk bezorgd en op de goede temperatuur

Middelkoop
30 december 2020

Was erg lekker!!

Pizza Florecia
27 december 2020

We bestellen af en toe. Eten smaakt vaak goed,, maar bestelling klopt zelden. Ook nu weer niet. Ondanks de duidelijke omschrijving op de bon voor extra ingrediënten, en de daarbij ook.al betaalde extra kosten is er niets mee gedaan. Tot overmaat van ramp ook nog 2x buikloop na het eten. Denk dat het de laatste bestelling was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mandy
24 december 2020

Pizza hawai niet lekker rare smaak aan De ancona pizza erg vettig en na eten buikpijn en naar de wc hadden er 2 besteld beide personen last van gekregen en extra broodje besteld ook niet bij geleverd

Wout
23 december 2020

Prima kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Sascha
20 december 2020

Heerlijke pizza's! Snel geleverd, goed heet! Top!!

Ria
19 december 2020

Snelle bediening en heerlijke pizza’s

Henk
14 december 2020

Keurig op tijd. En lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John
9 december 2020

Perfecte pizza gehad, en ook op de afgesproken tijd afgeleverd

Ina Gils
5 december 2020

Ik geniet altijd van jullie eten. Nu ook van de pizza en het brood. Helaas waren de tiramisu's echter verschimmeld. Jammer, want daar had ik me aan het eind van de avond nog zo op verheugd...

Mandy
5 december 2020

Altijd super eten voor de eerste x thuis laten berzorgen was ook super servies

Jolanda
2 december 2020

Heerlijk eten

Buurke
1 december 2020

We gaan zeker nog een keer bestellen .

John
29 november 2020

Pizza was prima 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Remko
27 november 2020

Prima!

Jeffrey
23 november 2020

We bestellen er al jaren. Zeer te vrede over, je kn geen betere kwaliteit krijgen voor je geld. Zeer aan te raden deze restaurant👍

Henk Greven
22 november 2020

Super snelle levering 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arend Hebers
22 november 2020

Het eten was heerlijk zoals altijd, daar geen slecht woord over. Helaas was de bezorging veel te vroeg! Ik had de bezorging gereserveerd voor om 17:30, maar de bestelling kwam al om 16:53 toen ik net onder de douche weg kwam. Beetje vroeger vind ik niet erg, maar ik moest wachten op een kameraad die kwam te eten. En die was er dus pas om 17:10......

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C. Kuperus
21 november 2020

Het was weer heerlijk!

Norder
20 november 2020
Peter
20 november 2020

Pizza was niet heel erg warm meer. Het meegeleverde blikje drinken was helaas al 2 maanden over datum. Jammer maar dat mag niet voorkomen

marjan
17 november 2020
S. Vogel
9 november 2020

Bezorging en kwaliteit van het eten was prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Borg
9 november 2020

Prima

Martin Garnaat
8 november 2020

Geen klachten. Mooi op tijd Zeer lekkere pizza's

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

de Vries
1 november 2020
Martin
1 november 2020
Borg
30 oktober 2020

Super goed. Lekker gegeten.

marjan
29 oktober 2020

heerlijk!

Arnoldus
26 oktober 2020

Heerlijk gegeten

Raymon
25 oktober 2020

Grote porties. Erg lekker. Zowel de schotels als de pizza's zijn rijkelijk belegd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joyce
22 oktober 2020

Lekkere maaltijd met heeeeel veeeel aardappel schijfjes.. netjes op tijd gebracht

Marc
21 oktober 2020

Lekker gegeten zowel pizza’s als de menu’s Heerlijk 👍

John
19 oktober 2020

Prima bestel service snel klaar gemaakt en lekkere gerechten.

Sandra
18 oktober 2020

Bezorger deed er meer dan een uur over om in Sellingen te komen. Gebeld, kreeg te horen dat mensen maar geduld moesten hebben omdat het zo razend druk was. Pizza was hoogstens lauw te noemen. Prijs voor bijgerechten behoorlijk aan de maat

Arnoldus
17 oktober 2020
Pa
12 oktober 2020
ursula de jonge
11 oktober 2020

Was weer heerlijk

Paul Adelerhof
9 oktober 2020

16:30 bestelling geplaatst en 17:00 was het al klaar. Super snel en het was ook nog eens heerlijk!! Zelfs mijn zoontje, die een moeilijke eter is, heeft de pizza heerlijk zitten opeten!! Zeer geslaagd!

Cathryn
3 oktober 2020

Viel heel erg tegen niet wat ik van jullie gewend ben Vlees was vol kraakbeen en hele kleine stukjes De lange vingers van de tiramisu waren kei hard Duur eten voor de kwaliteit

Arnoldus
30 september 2020

Heerlijk gegeten

Van Bodegom
27 september 2020

was weer heerlijk. Zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wil
23 september 2020

Heerlijke pizza’s, lekkere dunne bodem! Ook de vegetarische lasagne was heerlijk. Bezorging exact op tijd, vriendelijke mensen

Van Bodegom
22 september 2020

Het was weer heerlijk! En de bezorging voor de tijd die ze aangaven.

Annie
20 september 2020

Super snelle service en overheerlijk eten. Bestel zeker vaker hier

Dijk
16 september 2020

Normaal altijd goed, maar gister heeft niemand z’n eten opgegeten. Salade te bitter , pizza niet gaar, ipv spek zat er ham in de pasta. Jammer!

Tiemens
15 september 2020

Goede service en kwaliteit

Syb de Boer
13 september 2020

Netjes op de afgesproken tijd bezorgd en super lekkere pizza's. Grote klasse!!

richard
5 september 2020

Goede pizza. Heerlijk gegeten.

Brigitte
24 augustus 2020

Lekker eten jammer dat ze een uur te laat waren, bestelling ruim op tijd aangegeven voor bezorging 1900 na bellen kwam de bestelling om 20:15

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vanessa Martens
23 augustus 2020

Das Essen war kalt und kaum gewürzt, einfach ungenießbar.

Tom
17 augustus 2020

Snelle en goede onlineservice. Uitstekende kwaliteit eten. We hebben genoten.

Nico Stam
15 augustus 2020

Uitstekende schotels, keurig op tijd is het klaar bij afhalen.Gerechten zijn smaakvol, kruidig en niet teveel zout . Lekker bakje rauwkost.Prijs en kwaliteit zijn ok.

Danielle
12 augustus 2020

Het eten besteld om 17:00 om om 18:45 bezorgd te laten worden. Echter kwamen ze pas om 19:05. Vind het jammer dat ook wanneer er ver van te voren besteld wordt, er niet op tijd geleverd wordt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lubben
12 augustus 2020

Slechter dan dit x is bijna niet mogelijk. Na het plaatsen van de bestelling was onduidelijk of de keuze van het beleg van de kinderpizzas juist was doorgegeven. Daarom daarna direct geprobeerd telefonisch contact op te nemen. Dit resulteerde in 1,5 uur proberen contact te krijgen. De telefoon werd gewoonweg niet opgenomen. Na 1,5 uur en al een half uur na de aangegeven bezorgtijd eindelijk contact. Na eindelijk de bestelling te hebben gecheckt konden we verder met wachten op onze bestelling. Deze kwam uiteindelijk een dik uur later dan aangegeven. Met als klap op de vuurpijl; het blikje cola ontbrak en een pizza was niet zoals besteld en wel extra voor betaald. Al met al een zeer teleurstellende ervaring....

Boskers
9 augustus 2020

Alles was prima in orde. Heerlijk gegeten.

Mick
9 augustus 2020

prima eten en vriendelijke bezorging

A.
7 augustus 2020

Hele grote bestelling gedaan, met dure pizza’s bleek bij thuiskomst dat we simpele magaratias hadden gekregen ipv van een Quattro st. Speciaal en een gorgonzola speciaal.. ook was de kapsalon vrij simpel. Jammer, Gaan hier niet weer bestellen

Nanette
2 augustus 2020

Vriendelijk bezorgd, keurig op tijd en lekker gegeten van pizza, pasta en lasagne. Ook de tiramisu was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anita
25 juli 2020
De leeuw
24 juli 2020

De feta kaas ontbrak in de salade en er zat ook geen dressing op dus hierdoor was het een droge hap De fungi pizza was super nat (daardoor niet lekker)en lekte door de doos heen Dit keer niet wat we van ze gewend zijn Jammer Bezorging was half uur eerder dan de tijd uit de mail

A T
23 juli 2020

Mijn bestelde salade was vergeten bij de bezorging. Ik bellen, bellen, bellen. Er werd niet opgenomen. 14 km gereden om mijn salade te halen. Dus lauwe pizza uiteindelijk. Heel jammer. Zo is een bezorging van voedsel niet bedoeld volgens mij.

GH
20 juli 2020

Lekker gegeten en zeer vriendelijke bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjet
20 juli 2020

Weer heerlijk gegeten. De bestelling is keurig op tijd bezorgd en het eten was goed warm gehouden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dick Hellwich
19 juli 2020

Heerlijk!

HP
18 juli 2020

Online besteld en betaald, werkt goed. En natuurlijk lekkere pizza's!

johan
16 juli 2020

Erg lekker gegeten,pizza's zijn groot genoeg en ook de shoarma speciaal schotel was groot en erg 😋

Verbeke
16 juli 2020
Gerwin
14 juli 2020

Pasta's besteld; echt uitstekende kwaliteit. Enige minpunt was de bezorging; ruim een uur te vroeg. Reactie was "dat maakt toch niet uit? beter te vroeg dan...", maar heeft er wel in geresulteerd dat we het opnieuw moesten opwarmen omdat we geen tijd hadden om direct op te eten (niet voor niets een andere tijd ingevuld). Hopelijk gaat dit de volgende keer beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willems
14 juli 2020

Precies hoe het moet smaken 👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽

Veele
13 juli 2020

Besteld via de site om 16.15 uur . Kon tijd kiezen dus gekozen voor de eerst beschikbare tijd om 17.15 uur. Om 17.30 uur nog geen eten, dus even heen gebeld. Kregen te horen dat het erg druk was met afhaal en dat het nog wel even kon duren.. afhalen ging blijkbaar vóór bestellingen via internet Uiteindelijk om 18.00 uur was ons eten bezorgd. Als je op tijd bezorgen niet kan waarmaken, bied het dan ook niet aan..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis
13 juli 2020

Toppers alles was lekker

Thijs
7 juli 2020

Bezorging was stipt optijd. Deze zou bezorgd worden om 19:20 en zo laat werd het ook bezorgt. Het lijkt mij handig om op de dood te vermelden welke pizza het is. Dan hoeft de klant niet uit te zoeken welke pizza van wie is. Dit is vooral handig bij grotere bestellingen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C Glazenburg
6 juli 2020

Dit was de tweede keer dat wij bij Ancona bestelden. De eerste keer waren we erg enthousiast. Lekker eten, bezorgd op de afgesproken tijd en vers! Deze keer was het een teleurstelling. De aardappelschijfjes ontbraken, waardoor wij een onvolledige maaltijd hadden en de salade en tiramisu waren lang niet zo lekker als de vorige keer. Het leek alsof het niet vers was. De salade begon al te verkleuren en de tiramisu was droog. Ook werd het eten een half uur te vroeg bezorgd. Voor ons was dit niet erg, we waren wel thuis, maar als je eten besteld terwijl je nog onderweg bent en er op rekent dat het over een half uur komt, kan dit heel lastig zijn. De spareribs waren overigens heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ron de Graaff
4 juli 2020

Prima verzorgd, goed eten en goed warm. Keurig op tijd.

Cathryn
29 juni 2020

zou bij mijn bestelling een Griekse salade krijgen Wat krijg ik een bakje sla met een stuk komkommer en tomaat Dat is toch echt geen Griekse salade Dat is de standaard sla wat je bij elke menu krijgt Was de vorige keer ook bij dezelfde menu, had al speciaal erbij gezet dat ik nu wel de beloofde Griekse salade erbij wil Dat is dus niet gebeurd Veranderd het menu dan in met salade Griekse salade is bij mij toch echt wat anders

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tevreden
24 juni 2020

Goed gegeten Prima in orde

Xxx
21 juni 2020

Bij de opmerking neergezet graag alleen wiskey of coctail saus, en weer werd er knoflook mee geleverd, ook zat het extra broodje die besteld was er niet bij. Er zelfs nog heen gebeld maar dan word je afgescheept, en doen ze alsof ze je niet verstaan!!!